www.car.cz
 

Tým Intermoto Czech Klaffi v Imole - sobotní kvalifikace
     1.10.2006 00:26 - tisková zpráva


Tým Intermoto Czech Klaffi nastoupil na okruhu v Imole ke kvalifikaci  na další závod mistrovství světa supersport. Na programu byl také závod evropského šampionátu Superstock 600.
 
Na okruhu Enza a Dina Ferrari proběhla kvalifikace na zítřejší závod mistrovství světa supersport. Sanmarinský William de Angelis odstartuje ze sedmého místa, naopak Mathieu Lagrive, francouzský jezdec týmu Intermoto Czech Klaffi, bude startovat z 23. místa na startovním roštu.

Pro jezdce ze San Marina to byla dnes nejlepší kvalifikace v jeho působení v supersportovém mistrovství světa. Start ze druhé řady dává velkou šanci na dobrý výsledek, který si celý tým po několika smolných závodech jistě zaslouží a Willymu moc přeje. Francouzský jezdec během kvalifikace havaroval v nově přebudované šikaně a na rezervním motocyklu se poté již nedostal do optimálního tempa.

Start ze šesté řady je velmi složitý, nicméně časy které dosahoval při páteční kvalifikaci i při obou trénincích naznačují, že jezdec královéhradeckého týmu šanci na bodovanou pozici zcela jistě má.

Závěr sobotního dne patřil tradičně závodu evropského šampionátu Superstock 600, ve kterém v barvách týmu Intermoto nastupuje mladý Patrik Vostárek. Pražský jezdec celý závod bojoval ve skupině s Italem La Marrou, Belgičanem Lonboisem a Britem Northoverem. Po mnoha vzájemných předjetí projel nakonec Patrik cílem na 23. místě

 

PR
 


 
 
Fotogalerie:   SCC a národní formule Brno, foto M.Repka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose