www.car.cz
 

William de Angelis v barvách českého týmu pátý v MS supersport na Imole !
     2.10.2006 09:47 - tisková zpráva


William de Angelis pátý v závodě mistrovství světa supersport na okruhu Imola, Mathieu Lagrive závod pro závadu na pneumatice nedokončil.

 Vynikající úspěch zaznamenal motocyklový tým Intermoto Czech Klaffi, který na italském okruhu Enza a Dina Ferrari vybojoval zásluhou Williama de Angelise páté místo v předposledním závodě letošní sezóny světového šampionátu třídy supersport. Druhý jezdec královéhradeckého týmu, Francouz Mathieu Lagrive, závod nedokončil, když po problému s přední pneumatikou zastavil v boxech již po úvodním kole.

William de Angelis (5. místo)
Již v ranním Warm Upu jsem cítil, že je motocykl skvěle nastavený na tento okruh. Do závodu se mi podařilo dobře odstartovat a i první kolo bylo dle mých představ. Ke konci závodu jsem cítil, že bych mohl zaútočit na čtvrtého Vizziella. V danou chvíli ovšem nemělo smysl riskovat ztrátu mojí první Top Ten.

Mathieu Lagrive (nedokončil závod)
Při tvrdém brzdění se zablokovalo přední kolo a protočila se pneumatika. To se ovšem zjistilo až později při kontrole motocyklu. V danou chvíli se mi zdálo, že je problém s přední brzdou a proto jsem raději zajel do boxu.

Josef Kubíček (manažer týmu)
Tento den řadím velice vysoko ve svém životě. Společně s celým týmem mám velkou radost z dosaženého výsledku. Vše je umocněno tím, že v posledních závodech měl tým vysloveně smůlu, kterou jsme snad konečně prolomili. Tento úspěch bychom nemohli dosáhnou bez podpory všech našich partnerů, kteří za námi stojí v každém závodě.

Jiří Látr (technický ředitel)
Obě motorky byly připravené jak nejlépe šly. Na top speed byl Willy čtvrtý. Ve třetím sektoru, kde nejvíce záleží na dobrém nastavení motocyklu, byl Willy dokonce druhý nejlepší. O to víc mě mrzí, že Mathieu nemohl závod dokončit.

PR


 
 
Fotogalerie:   Naši v Imole 2006, foto Petr Štola

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose