www.car.cz
 

Potvrzeno : McRae zaskočí za Loeba na Turecké rallye !!!
     5.10.2006 10:25 - tisková zpráva


Návrat za volant Xsary WRC

McRae zaskočí za Loeba

 

Exmistr světa (1995) Colin McRae se posadí za volant vozu Citroën Xsara WRC týmu Kronos Total Citroën WRT na následující Turecké rallye (12.-15. října). Nahradí jedničku Sébastiena Loeba, který si minulý týden zlomil pravou ruku při pádu na horském kole ve Švýcarsku. V současné době se podrobuje intenzivní léčbě a rehabilitaci a hodlá se do týmu Kronos vrátit jak jen to bude možné.

Marc van Dalen, šéf týmu Kronos, společně s Guy Fréquelinem, ředitelem Citroën Sport, našli pro tým Kronos Total Citroën WRT nejlepší řešení pro obranu vedoucích pozic v obou šampionátech WRC.

 

McRae zná Xsaru WRC velmi dobře, neboť ještě v sezoně 2003 byl týmovým kolegou v továrním týmu Citroën Sebastiena Loeba a Carlose Sainze. Spolujezdcem osmatřicetiletého jezdce bude Nicky Grist, který byl u 83 startů z celkového počtu 145 v seriálu WRC.  McRae má na svém kontě 25 vyhraných rallye v mistrovství světa. Nyní má pomoci týmu Kronos uhájit sedmibodový náskok před Fordem v hodnocení Poháru konstruktérů.

 

Dvojkou Kronosu zůstává Dani Sordo.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   F3000 International Masters při WTCC 2006 v Brně od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose