www.car.cz
 

Daniel Běhálek pro Příbram jedničkou týmu Klub Fox Racing
     5.10.2006 15:06 - tisková zpráva


 

Na start víkendové Rally Příbram, závěrečného podniku Mezinárodního mistrovství ČR v rally 2006, nastoupí tým Klub Fox Racing s trojicí vozů. Ostřílení matadoři Milan Liška a Marcel Tuček se shodují, že „jedničkou“ týmu bude tentokrát Dan Běhálek, jenž před soutěží podstoupil nadstandardní přípravu.

 

Daniel Běhálek, který se na tratích v okolí Příbrami představí - stejně jako už na Barum rally - se spolujezdcem Petrem Černohorským, se v přípravě spolehl na manažerské rady Jana Možného, majícího na svém kontě i několik startů v mistrovství světa po boku Romana Kresty, a v průběhu minulého týdne absolvoval rozsáhlý test svého Subaru Impreza Sti v Bělé pod Bezdězem. „Dan Běhálek na sobě před soutěží obrovsky zapracoval,“ říká závodící šéf týmu Milan Liška.

 

„Jeho vůz se dočkal řady zásahů, což by mělo Dana zrychlit až o dvě vteřiny na kilometr. Minulý týden se s vozem najezdilo v Bělé při testu pod vedením Jana Možného snad 140 kilometrů. Věřím, že Jan Možný předal Danovi řadu poznatků a zkušeností, které získal ve všech týmech, jimiž prošel doma i v mistrovství světa.“

 

„S Marcelem Tučkem jsme se shodli, že Dan bude tentokrát jedničkou týmu,“ pokračuje Liška. „Auto prověřili důkladně, v nastavení změnili, co se dalo, takže by měl podle všeho být černým koněm soutěže. Očekávám, že v Příbrami bude šlapat špičce na paty, protože ze strany týmu se pro to udělalo vše a Dan s Petrem by měli mít dobře ‚nazbrojeno‘.“

 

Sám Milan Liška se opět představí s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX, na místo spolujezdce se po krátké pauze vrací Pavel Kestler. „V Příbrami chceme konečně prolomit ‚turbo-smůlu‘, která nás pronásledovala v posledních závodech,“ říká plzeňský rallyman, jenž chce zároveň bojovat i o body do hodnocení šampionátu.

 

„Příbramskou soutěž mám moc rád. Nepamatuji se na žádný ročník, o kterém bych mohl říct, že nebyl dobrý, i když v roce 1999 jsme se tu dokonce ‚svezli‘ i po střeše. Zdejší tratě mám rád, zvlášť vystrkovská vložka u Orlíku, to je opravdu nádhera,“ těší se Milan Liška.

 

Marcel Tuček s Václavem Tesařem se i v Příbrami představí s osvědčeným Mitsubishi Lancer Evo VI, s nímž se tradičně pokusí potrápit konkurenty s novější technikou a zapojit se do boje o bodované pozice.

 

Fuchs Oil Rally Příbram odstartuje v sobotu 7. října 2006 v 8 hodin na letišti v Dlouhé Lhotě u Příbrami, na cílovou rampu vyjedou úspěšné posádky na stejném místě v neděli 8. října po půl jedné odpoledne.

 

 

KLUB FOX RACING MEDIA SERVICE

 

 

PR

 


 
 
Fotogalerie:   Chybičky z Hořovic 2006 - Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose