www.car.cz
 

V nyní hokejové hale se pojede ME v halovém superkrosu
     Pavel Jelínek


Sotva v polovině dubna odstartovalo letošní mistrovství republiky v motokrosu, již tu máme informaci od pořadatelů celého seriálu nejen těchto závodů, že se na závěr sezóny chystají na ještě větší sousto.

Letos chce totiž brněnská agentura Forsage, známý pořadatel motoristických akcí všeho druhu, uspořádat MISTROVSTVÍ EVROPY 2004 v halovém superkrosu a navíc ve zcela novém prostředí, které právě zažívá svoji premiéru. : Předposlední závod evropské série by se totiž měl jet na hlíně v pražské hokejové aréně a za účasti evropských a světových motokrosových hvězd.


Stejní organizátoři již několik let pořádají halové superkrosy v brněnské hale Rondo a závod v Praze plánují rovněž delší dobu. Navíc uvažují i o závodech v dalších metropolích v okolních zemích. Seriál v klasickém superkrosu se pojede v létě během jediného červencového týdne. Halové ME v Praze pak je naplánováno do SazkaArena na SOBOTU 27. listopadu.


Fandové se jistě již nyní mohou těšit.

foto z archivu pořadatelů


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose