www.car.cz
 

Namísto Janiho Paasonena nastoupí v octávii při A1GP v Brně Jiří Jupa.
     6.10.2006 09:31 - tisková zpráva


BRT se představí s Octaviemi při vrcholné akci v Brně

 

Nadcházející víkend znamená jednoznačný svátek pro všechny fanoušky motorsportu. Na Masarykově okruhu u Brna se jede český podnik světového Poháru národů v závodech identických formulí - A1 Grand Prix.

 

V rámci víkendu se pod názvem Škoda - Česká pojišťovna Challenge ve dvou závodech představí také české pohárové octavie. Bohemia Racing Team na této prezentační akci nebude chybět.

 

"Je to samozřejmě vítaná příležitost ještě jednou se ukázat na trati všem fanouškům i partnerům. Navíc se dá počítat s tím, že v Brně bude velice slušná divácká návštěva i ze zahraničí, vždyť tyto závody formulí se jezdí na pěti kontinentech a už v prvním ročníku si získaly obrovskou popularitu," podotkl manažer Bohemia Racing Teamu Petr Najman.

 

Doplnil, že za volanty dvou Octavií v barvách týmu se představí Jiří Gottwald a namísto Janiho Paasonena, který není v republice, nastoupí Jiří Jupa.

 

Bohemia Racing team tedy zve všechny své příznivce na vrchol domácí okruhové sezóny a slibuje, že i jeho jezdci přispějí k bombastické podívané.

 

5.10. 2006

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Horácká rallye 2006 od Petra Bači

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose