www.car.cz
 

Petr Vítek vozil v Mostě Miss Internet v PRC Opel
     6.10.2006 11:34 - tisková zpráva


AZ pneu Racing Team vozil Miss Internet

 

Zatím co velká část české populace o státním svátku 28. září „utíkala“ s páteční dovolenkou v kapce do přírody či na chalupy využít krásné počasí babího léta pro relaxaci či pro podzimní zahrádkářské práce, AZ pneu Racing Team v tuto dobu putoval napříč republikou z Opavy na autodrom do Mostu, kde v pátek dopoledne proběhlo testování vozu PRC Opel 2000 opavského jezdce Petra Vítka.

 

 Tento spider měl být nasazen již do letošního posledního podniku závodů automobilů do vrchu v Lanškrouně, ale po „čerstvém“zakoupení vozu při prvních seznamovacích jízdách na motokárové trati ve Vysokém Mýtě se začaly projevovat veškerá „bolavá“ místa tohoto speciálu a tak byl start na ZAV v Lanškrouně zrušen a bylo rozhodnuto, že kritická problémová místa musí být zrekonstruována a předělána.

 

Po usilovné práci celého týmu přišlo velké očekávání jak bude vůz fungovat nyní na okruhu v Mostě. A protože vůz fungoval víc jak uspokojivě, mohlo se celé slunečné páteční dopoledne jezdit, jezdit, testovat a získávat další poznatky co a jak dál s novým spiderem PRC Opel 2000. Načerpané cenné poznatky nyní budou pravděpodobně v zimní motoristické přestávce AZ pneu Racing Teamem aplikované, aby mohl tento „nový“ spider vyrazit na jaře na české kopce.

 

A protože k motorismu patří také krásné ženy, tak páteční prosluněné odpoledne bylo zakončeno společným focením dívek Miss Internet 2006 s AZ pneu Racing Teamem. Všichni zúčastnění tohoto reklamního odpoledne si určitě museli odnést krásné zážitky z jízdy vozy Renault Clio 2000 a PRC Opel 2000. Příjemnou a uvolněnou atmosféru babího léta doufám dokládají také přiložené fotografie - viz  fotogalerie.

 

 

Milan Spurný


 
 
Fotogalerie:   A1GP Brno 2006 - čtvrteční zákulisí od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose