www.car.cz
 

Třetí dvoudenní soutěž seriálu mistrovství světa se jela v Itálii
     tisková zpráva


ITÁLIE - Matelica 24.-25.04.2004

Cenné body, i když opět v uvozovkách za 14.místo, si připsal na své konto náš jediný startující zástupce v letošním seriálu mistrovství světa enduro. V hornatém středisku Matelica se na start úvodního dne postavilo celkem 91 jezdců. Z favoritů Kuklíknedokončil první den suverén současného světového endura a zároveň týmový kolega Víti Kuklíka Fin Juha Salminen a tak absolutně vyhrál první den další z favoritů Australan Stefan Merriman před Finem Samuli Arem a třetím Španělem Ivanem Cervantesem. Víťa dojel první den na 35.místě v absolutním pořadí z již zmiňovaných 91 jezdců.

Druhý den si v seriálu MS dojel V.Kuklík prozatím pro své letošní nejlepší umístění, když získal body za 11.místo ve třídě Enduro 2. Absolutně zvítězil Samuli Aro před druhým Angličanem Daviden Knightem a třetím Finem Mikem Aholou. Dosavadní suverén Salminen dojel druhý den v absolutním pořadí až na 9.místě.

Čtvrtý podnik se jede 8.-9.5.2004 ve Francouzském Theirs.

VÝSLEDKY (Jsou pdf, bohužel ve velikosti od pořadatele-trochu to déle trvá)

L. Krupička

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose