www.car.cz
 

Michal Dolák celkově druhý mezi jedničkovými Bavoráky
     9.10.2006 07:42 - Vladimír Rožánek


Na celkové druhé místo v premiérovém ročníku BMW 1 Challenge dosáhl mostecký jezdec Michal Dolák

 

Již při prvním závodě v Brně, ukázal soupeřům, že se s ním musí hodně počítat. Vždyť na Jarní ceně Brna nasbíral plných 180 bodů. A ve druhém brněnském závodě zvítězil nad celkovým vítězem Honzíkem, ale také v něm zajel nejrychlejší kolo závodu.

 

Při mosteckém Race car weekendu a Supercar 500 v Brně bodoval vždy jen v jednom ze závodů, když jeho vůz ochutnal i cestu mimo závodní trať. V pořadí na druhém místě se pak udržoval při FIA WTCC i na Podzimní ceně Brna, kde dojel dvakrát pátý.

 

Poslední tečkou premiérové sezóny malých bavoráků BMW 130i byl závod konaný při A1GP o tomto víkendu v Brně, kde si Michal dojel pro šesté a páté místo.

V Brně viděli diváci tyto závody hned o pěti víkendech, pro Michala to znamenalo jezdit především trochu opatrněji, než na domácím a dobře naježděném autodromu v Mostě.

 

Mnichovská autíčka tedy v této sezóně přinesla Michalu Dolákovi pěkný úspěch, když udržel za sebou Kusého juniora a po posledním závodě trochu smutného Firlu. Vítězství si do Prahy odváží Jaroslav Honzík junior. I přes nasazení jen jediného jezdce, proti konkurentům, kteří startovali minimálně ve dvou, dosáhl CarDo Racing na hezké třetí místo.

 

BMW 1 Challenge celkově:

 

Honzík Jun. 965

Dolák 700

Kusý Jun. 555

Firla 525

Kusý Sen. 490

Matějovský 395

 

Vláďa Rožánek

CarDo Racing


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose