www.car.cz
 

Soutěž k MS v hokeji o jízdní kola Škoda. Stačí jedna odpověď....
     tisková zpráva


Škoda Auto je letos opět generálním sponzorem MS v ledním hokeji. Sportovní aktivity podporuje také nabídkou svých produktů. Proto značku Škoda nenajdete pouze na automobilech, ale také na jízdních kolech. Stejně jako auta jsou i kola výrazem dynamiky a aktivního způsobu života. Tak proč třeba nezkusit vyhrát jedno v naší soutěži k MS?

Stačí poslat odpověď na soutěžní otázku, která zní:

Co si vybavíš pod značkami Škoda originální díly a Škoda originální příslušenství?

Autor nejvýstižnější a nejzajímavější odpovědi bude odměněn jízdním kolem CrossRide ve velikosti 20". Druhé místo získá jízdní kolo ŠkodaBike FunRide (příp. dámskou verzi FunRide Lady). Třetí místo přinese radost všem malým sportovcům - cenou je kolo JuniorRide ve velikosti 11". Cenu za čtvrté až desáté místo tvoří model závodního vozu Škoda Octavia v měřítku 1:43.

Odpověď je možno odeslat z mobilního telefonu formou SMS na číslo 604 292 264 nebo přímo ze soutěžního formuláře na internetových stránkách. Počet odpovědí není omezen.
Soutěž trvá od 23.4.2004 do 9.5.2004.

Podrobné informace o soutěži, cenách, podrobná pravidla a soutěžní formulář najdete na internetu- ZDE.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose