www.car.cz
 

Áčka již prodávají také v Pardubicích
     tisková zpráva


Společnost AAA AUTO a.s. slavnostně otevřela v pátek 23. dubna novou pobočku v Pardubicích, v městské části Trnová, v ulici Jiřího Potůčka 290. Už tento den ukázal, že o kvalitní ojeté vozy je v Pardubicích a okolí značný zájem - prodalo se zde 17 vozů, což je nejlepší „zahajovací“ výsledek ze všech autocenter AAA AUTO. Za víkend se celkový počet vyšplhal dokonce až na 55 prodaných vozů! Autocentrum, ve kterém lze nyní vybírat ze 150 vozů, nabízí kromě výkupu a prodeje i nadstandardní finanční služby (leasing, protiúčet, bezúročná půjčka do 100 tis., úvěr atd.). Zaměstnání zde získá přibližně 80 pracovníků.

Slavnostní otevření proběhlo za hojné účasti návštěvníků, pro které byl kromě lákavých zaváděcích cen připraven také bohatý zábavní program. Tím provázela půvabná moderátorka Peříčka Zuzana Belohorcová, návštěvníci mohli získat autogramy od hokejistů HC Moeller Pardubice, vychutnat si vystoupení mistryň ČR ve fitness aerobicu a speciální program byl připraven i pro děti. Slavnostního přestřižení pásky se ujal předseda představenstva AAA AUTO a.s. Anthony James Denny za účasti předsedy představenstva HC Moeller Pardubice Ondřeje Heřmana.

Statistiky AAA AUTO ukázaly, že si v pražském autocentru kupovalo vůz měsíčně asi 200 občanů z Pardubic a blízkého okolí. Otevření samostatné pardubické pobočky je vstřícným krokem vůči všem zákazníkům v pardubickém regionu. V druhé polovině roku otevře společnost autocentrum i v Hradci Králové. Společnost AAA AUTO v souvislosti se vstupem do Pardubicka plánuje i výrazné zvýšení podpory sportu a charitativních akcí v celém kraji. V současné době je mezi sponzorovanými kluby mimo jiné např. HC Moeller Pardubice.

Magdaléna Drsová
Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.

--------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1400 zaměstnanců) a patří mezi stovku největších firem v ČR. V letošním roce společnost vstoupí na trh i s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit vlastní působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose