www.car.cz
 

Při Epilogu v barvách BRT i zajímaví hosté- Jan Kopecký a Josef Král !!
     17.10.2006 22:58 - tisková zpráva


Už jen dny a hodiny zbývají do definitivního konce letošní domácí mistrovské sezóny na okruzích. Na brněnském Masarykově okruhu se v sobotu 21. října jede tradiční šestihodinovka pod názvem Alfa Romeo Epilog 2006. Chybět zde nebude ani Bohemia Racing Team.

 

Do bodování Divize 4 cestovních vozů se z nejdelšího maratónu v sezóně počítá jen první polovina. Milan Maděryč už má mistrovský titul ve třídě do dvou litrů jistý, ale účast v klasickém podniku, který je rozloučením s motoristickou sezónou, si rozhodně nechce odpustit.

 

"Pro tak dlouhý závod bylo potřeba přizvat i hosty, takže kromě Milana Maděryče a Jaroslava Párala se za volantem AUDI A4 ST vystřídají také Jan Kopecký a Josef Král," prozradil manažer BRT Petr Najman. "Strategie střídání ještě není stanovená, Milan s Jardou pravděpodobně závod rozjedou, ale upřesníme si to až v Brně.

 

Rozhodně jsme rádi, že došlo k dohodě s oběma hosty, protože to jsou zcela určitě zajímaví  jezdci. Bude jistě atraktivní sledovat, jak si s naší čtyřkolkou poradí Honza Kopecký, který je teď zvyklý hlavně na soutěže a fabii WRC, anebo mladý Král, jezdící šampionát formule BMW, " dodal Najman.

 

V Brně bude ve hře také druhý vůz AUDI, na němž po celou sezónu jezdili hosté z Československého Motorsportu Mirek Forman a Juraj Šedivý. Podle předběžných informací pojede tato dvojice právě jen bodované první tři hodiny z celkových šesti. Tým už se přesunuje do Brna a během pátku čekají obě posádky celkem tři tréninky.

 

V sobotu v 11,00 začíná dvacetiminutový warm-up a odpoledne v půl druhé velká bitva začne. Bude náročná, ale i napínavá a atraktivní, protože poslední hodina a půl se už jede za tmy.

 

Vzhledem k pokročilému datu je velkou sázkou do loterie také víkendové počasí. O to zajímavější letošní Epilog bude...

 

 

(17.10. 2006)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Tomeček a Azavedo, písečný test na Dakar 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose