www.car.cz
 

Více než 12 000 objednávek na nové a vychvalované Audi A6
     tisková zpráva


· Motorističtí novináři chválí nastupující model
· V ČR se nové Audi A6 objeví 14. května

Ačkoli se Audi A6 nové generace u prodejců v domácím Německu objevilo teprve před několika dny a na řadu dalších evropských trhů se teprve chystá, automobilka už má více než 12 000 závazných objednávek z celé Evropy. Vzhledem k tomu, že donedávna byl nový model k vidění pouze na automobilových výstavách a potenciální zájemci si jej nemohli ani vyzkoušet při testovacích jízdách, je mimořádný zájem zákazníků a jejich důvěra v kvality nového modelu pro Audi velmi pozitivním signálem.

Také dovozce Audi do ČR cítí velká očekávání a silný zájem zákazníků. „Už od 19. dubna mohou zájemci nové modely Audi A6 objednávat a nyní již registrujeme téměř 200 objednávek. V plné parádě u českých prodejců Audi se nová „á-šestka“ objeví 14. května,“ říká David Liška, vedoucí Divize Audi společnosti Import Volkswagen Group s.r.o.

Zájem zákazníků potvrzuje vysoké renomé nastupujícího Audi A6, které si tento prestižní model získal během předváděcích akcí a testů nejrůznějších motoristických magazínů, deníků, rádií a televizí. Nároční motorističtí novináři, kteří mají vždy možnost důkladně se s připravovanými novinkami seznámit už před jejich uvedením na trh, oceňují především tradičně špičkovou kvalitu zpracování, výkony motorů, vyspělý podvozek, propůjčující novému modelu perfektní jízdní vlastnosti, a také velmi bohatou standardní výbavu. 

tisk info
Ceníky a technická data v el. podobě najdete na www.audi.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose