www.car.cz
 

V Praze jako na proslulém motokrosu v pařížské hale Bercy.
     25.10.2006 19:07 - tisková zpráva


Trať: 3000 kubíků hlíny

Výstavbu speciální hliněné tratě pod střechou SAZKA  ARENY zahájí pořadatelé už ráno ve středu 1.listopadu. Trať bude měřit 420 metrů, což ji svojí délkou řadí v Evropě hned na druhé místo za proslulým motokrosem v pařížské hale Bercy.

 

Kromě použití jiných základových materiálů spolkne budování tratě plných 3000 kubíků hlíny (pro srovnání: trať v brněnské hale Rondo vyžaduje 1.200 kubíků hlíny). K likvidaci tratě dojde hned po nedělním vyhlášení vítězů s tím, že pořadatelé předají hrací plochu SAZKA  ARENY  v původním stavu v pondělí v podvečerních hodinách.

 

Tečku napíše JUMP NIGHT SHOW

V sobotním i nedělním pořadu nečekají diváky pouze motokrosařské bitvy. Program bude mixáží závodů, adrenalinu, tanečních vystoupení, podmanivé hudby a světelných efektů včetně velkolepé COLOUR LASER SHOW.

 

Tečku za oslnivou sobotní a nedělní produkcí napíše JUMP NIGHT SHOW s freestylovou bikrosařů, jejímž vyvrcholením bude vystoupení Američana Travise HARTA, sedlajícího stroj třídy Pitbike.

 

Nedělní pořad se slevou

Sobotní program v SAZKA ARENĚ začíná v 19.00 hodin, přičemž vstup pro veřejnost do haly platí už v 17.00 hodin. O den později, v neděli 5. listopadu, se brány SAZKA ARENY otevřou ve 13.00 hod., k zahájení závodů dojde v 15.00 hod. Vzhledem k očekávané větší návštěvnosti rodin s dětmi, se pořadatelé rozhodli na nedělní vstupenky  poskytnout 25% slevu!

 

Předprodej vstupenek:

Probíhá na www.sazkaticket.cz, další informace na www.arena-cross.cz

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Havárie Oty Krámského v Násedlovicích - srážka s 2 psy, foto Libor Zhoř

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose