www.car.cz
 

Velcí jezdci na malých strojích. PAP OIL PITBIKE doplní boje v Sazka Aréně !!
     25.10.2006 19:10 - tisková zpráva


Velcí jezdci na malých strojích

 

Absolutní novinkou nejenom pod střechou SAZKA ARENY, ale na českých motokrosových tratích vůbec, bude u nás první oficiální závod terénních motocyklů třídy Pitbike. Klání malých strojů se čtyřtaktními motory o objemu 125 ccm se zejména v zámořských halách těší obrovskému zájmu diváků, před jejichž zraky bojují na těchto motocyklech i motokrosaři velmi zvučných jmen.

 

 Výjimkou nebude ani pražský závod s názvem PAP OIL PITBIKE, který představí reprezentativní vzorek současné české motokrosové elity. Ve startovní listině u nás neobvyklého závodu figurují např. Michal KADLEČEK, Jiří ČEPELÁK, Martin ŽERAVA (celkově 6. v letošním mistrovství světa MX3), Petr MASAŘÍK, David ČADEK, Filip NEUGEBAUER, Zdeněk BLÁBOLIL, Michal VOTROUBEK, Vítězslav MAREK, František a Vojtěch BRUMLOVI. S nimi se do boje pustí i motokrosový mistr Slovenska Tomáš BUČENEC, který však podle nejčerstvějších informací obdržel v hodině dvanácté nabídku startu v listopadové motocyklové Šestidenní na Novém Zélandě.

 

Sobotní i nedělní závody jsou samostatné, jejich výsledky se však sčítají a na základě součtu bodů budou v závěru nedělního pořadu vyhlášeni „Král EURONICS ARENACROSSU 2006“ (třída EURONIC INTERCROSS) a „Princ EURONICS ARENACROSSU 2006“ (třída PAP OIL PITBIKE.

 

 

Nedělní pořad se slevou

 

Sobotní program v SAZKA ARENĚ začíná v 19.00 hodin, přičemž vstup pro veřejnost do haly platí už v 17.00 hodin. O den později, v neděli 5. listopadu, se brány SAZKA ARENY otevřou ve 13.00 hod., k zahájení závodů dojde v 15.00 hod.

 

Vzhledem k očekávané větší návštěvnosti rodin s dětmi, se pořadatelé rozhodli na nedělní vstupenky  poskytnout 25% slevu!

 

Předprodej vstupenek:

Probíhá na www.sazkaticket.cz, další informace na www.arena-cross.cz


 
 
Fotogalerie:   Naši dva jedenáctí z GP na Estorilu 2006 - Smrž a Abrahám

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose