www.car.cz
 

Freestylista Petr Kuchař bude při pražské premiéře chybět
     27.10.2006 10:36 - Pavel Jelínek


Freestylista Petr Kuchař, který se před pár týdny vylízal v poměrně vážného zranění, je nyní opět zraněný. Jeho start na blížících se halových závodech v Sazka Areně (4. a 5. listopadu) je tedy hodně nejistý.

Petr si při tréninku v areálu doma v Hustopečích v minulých dnech zlomil klíční kost. Léčení bude trvat zhruba měsíc, zatímco  do pražské premiéry již zbývá pouze týden.

I tak ale  konkuzrence v Praze bude veliká. Jak ostatně podrobně informujeme  v několika dalších  článcích a oficiáních zprávách promotéra závodu. Za zahraničí se hlásilo více než čtyřicet jezdců a ve startovním poli budou i vítězové předešlých tří ročníků z Brna -  francouzští motokrosaři Julien Vanni a Antoine Lettelier, či tradiční  účastník Ronda Collin Dugmore z JAR.

Dále můžeme jmenovat Američany ( Jason Thomas, Jiri Dostal, či Michael LaPaglia), z Kanady dorazí Calton Facciotti z Kanady a z Rakouska Markus Mauser atd. Z našich nebudou chybět Jan Brabec, Petr Bartoš nebo třeba Martin Michek.


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose