www.car.cz
 

Společnost Iveco sponzorem 23. zimní univerziády 2007
     3.11.2006 08:47 - tisková zpráva


Letošní rok byl pro společnost Iveco významným milníkem. V roli oficiálního sponzora zimních olympijských a paraolympijských her 2006 v Turíně nepodpořila jen samotné hry, ale přihlásila se zároveň i k olympijským myšlenkám a hodnotám, které přesahují rámec samotného sportu.  Nyní společnost potvrzuje stejnou firemní strategii i u příležitosti nadcházející zimní univerziády 2007 v Turíně.

Společnost Iveco ve spolupráci s organizačním výborem a krajem Piemonte připravila iniciativu „Iveco Truck Crazy4U International Tour“, která na univerzitní úrovni roznese zprávu o konání univerziády po celé Evropě. Od poloviny října Evropu křižuje speciálně vybavené IPMU (mobilní reklamní vozidlo Iveco) jako putovní místo pro společná setkání studentů vysokých škol, zástupců významných společností a dalších pozvaných osobností. Akce budou doplněny bohatým kulturním programem.Toto vozidlo, jmenovitě upravený Stralis Active Space s logem univerziády 2007, ujede podle předpokladů přibližně 10 000 km a navštíví více než deset hlavních měst „starého kontinentu“.

Tato iniciativa společnosti Iveco neslouží pouze na propagaci univerziády, ale nabízí i praktické uplatnění. V tomto rámci Iveco vybere část studentů ze zúčastněných univerzit a nabídne jim stáže ve svých zahraničních pobočkách. Při vyhledávání talentů se společnost zapojuje do vedení a zvyšování počtu projektů ve spolupráci s mnoha univerzitami. Tato spolupráce s akademickým světem se týká prezentací a lekcí v učebnách pod vedením manažerů společnosti, dnů kariéry a stovek jednoročních stáží ve společnosti.

Společnost Iveco se rozhodla použít výsledky univerzitního výzkumu při hledání inovativních řešení. Jako příklad může sloužit projekt FIDEUS (Inovativní doprava zboží v evropských městech), který je spolufinancován Evropskou komisí a zahrnuje prototypy na bázi modelu Iveco Daily pro rozvoz zboží v městském prostředí. Společnost Iveco sponzoruje tento projekt spolu s dalšími mezinárodními partnery za technické podpory Univerzity v Janově.

Iveco

Společnost Iveco navrhuje, vyrábí a prodává široké spektrum lehkých, středně těžkých
a těžkých užitkových vozidel, terénní nákladní vozidla, městské a meziměstské autobusy a autokary, stejně jako speciální vozidla pro různá použití, například pro požárníky, expedice, obranu a civilní ochranu.Společnost Iveco zaměstnává 32 000 lidí a provozuje 43 výrobních provozů v 18 zemích světa prostřednictvím vynikajících technologií vyvinutých v 15 výzkumných centrech. Kromě Evropy společnost působí také v Číně, Rusku, Turecku, Austrálii, Argentině, Brazílii a jižní Africe. Více než 4500 servisů ve více než 100 zemích zajišťuje technickou podporu po celém světě, kde pracují vozidla Iveco.

Turín, 30. října 2006

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Zákulisí A1GP v Brně 2006, foto J. Pořízek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose