www.car.cz
 

Pražskou arenacrossovou premiéru vyhrál Calton Facciotti z Kanady
     5.11.2006 19:36 - Pavel Jelínek


Poprvé se o tomto víkendu konal halový motokros v pražské Sazka Areně, ale v sobotu se mezi nejlepší naši prakticky nedostali.  Pražskou arenacrossovou premiéru v sobotu vyhrál Calton Facciotti z Kanady a druhý byl Julien Vanni z Francie.

V Praze mají pořadatelé z brněnské agentury Forsage nesrovnatelné podmínky s brněnskou halou  Rondo, kde  halové motokrosy pořádali doposud. Trať zde tak mohla měřit  420 metrů, což ji řadí na druhé místo po nejdelší trati v Evropě v pařížské hale Bercy.

Druhý závod se v Sazka Areně se jede v neděli odpoledne.

A ještě  spíše smutná  zpráva pro fandy motokrosu. Přestože pořadatelé  již zveřejnili termín závodu v brněnském Rondu, který se měl jet tradičně v polovině  ledna 2007, podle nejnovějších   informací se Rondo konat vůbec nebude !!!

Výsledky- sobota:
Muži: 1. Facciotti (Kan./Kawasaki), 2. Vanni (Fr./KTM), 3. Richier (Fr./Kawasaki), 4. Dostal (USA/Honda), 5. Siegl (Něm./Yamaha), 6. Thomas (USA/Honda).


 
 
Fotogalerie:   Hyosung 650 Cup - Most 2006 - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose