www.car.cz
 

7. ročník adrenalinové megashow - Freestyle Motocross - v Sazka Aréně !!
     7.11.2006 18:09 - tisková zpráva


Nokia Freestyle Motocross

7. ročník adrenalinové megashow

2.12.2006, Sazka Aréna

www.GSMA.cz

 

Salto na sněžném skútru je jen prvním překvapením letošního

Nokia Freestyle Motocrossu v Sazka Aréně.

Praha - Tradiční jediná freestyle motokrosová show v České republice opět v termínu před koncem kalendářního roku. Nokia Freestyle Motocross 2006 naváže na šest úspěšných ročníků předchozích. Již po třetí v řadě se tento motoristický svátek uskuteční v super moderní Sazka Aréně. Loňskou akci navštívilo přes 25,000 diváků, pořadatelé z GSMA byli nuceni neplánovaně uspořádat dvě show.

 

Fanoušci, kteří loňský Nokia Freestyle Motocross navštívili jistě nezapomenou na atmosféru gladiátorských her s probíhajícím soubojem Amerika versus Evropa plným neskutečných triků v podání všech jezdců. Strhující představení korunního prince freestyle motokrosu Nate Adamse a jeho čtyři salta vzad v jedné jízdě, kdy každé bylo provedené s jiným trikem a jedno dokonce i bez držení. A závěrem nelze zapomenout výkon hodný Guinessovy knihy rekordů, kdy teprve čtrnáctiletý školák Petr „Pilník“ Pilát skočil jako nejmladší jezdec historie salto na motorce.

 

Co jsme pro Vás přichystali letos?

§         Již potřetí opět v řadě Sazka aréně tentokrát  2. prosince od 19 hodin

§         Nová dimenze freestylu - salto na sněžném skútru poprvé v České republice

§         Světová špička freestyle motokrosu spolu s Petrem Kuchařem i Petrem Pilátem

§         Adrenalinová show, která nemá obdoby

§         Bouřlivou atmosféru, maximální adrenalin a výbornou zábavu pro každého garantujeme

§         Sleva 20 procent na vstupné pro děti

 

Každý rok se snažíme o nové pojetí celé akce. Loni se nám po šesti letech, co tuto akci pořádáme, podařilo získat nejlepšího jezdce světa, Nate Adamse. Určitě přispěl k fantastické atmosféře, která všechny strhla. Věřím, že jezdecké výkony letos budou ještě lepší, Jeff Fehr už prý do Prahy trénuje backflip v kombinaci se supermanem.

 

 Letos jsme pozvali kromě světové FMX špičky také dvě nové tváře, Jezdce na sněžném skútru a na čtyřkolce. Oba se pokusí v Sazka aréně o salto. Nechme se překvapit. Salto na sněžném skútru rozhodně není poslední novinkou a překvapením letošního ročníku. Kdo zná naše akce ví, že nudit se rozhodně nebude“, říká Marek Rejman, z pořádající agentury GSMA a dodává: „Prozatím určitě plánujeme jen jednodenní show, proto bych neodkládal nákup lístku na poslední chvíli, že bude vyprodáno o tom nepochybujte“.

 

 Navíc v e-shopu na nových  internetových stránkách www.GSMA.cz je možné zakoupit skvělé DVD Nokia Freestyle Motocross 2005 – „Gladiátorská show“. Kromě toho potěšíme koncem července všechny fanoušky freestyle motocrossu s parádní FMX Collection. Pokud chcete být o všem informování mezi prvními a znát všechny detaily, pak doporučuji se zaregistrovat na našich internetových stránkách a pravidelně budete dostávat všechno na e-mailovou adresu“, doplňuje Patr Manich z pořádající agentury GSMA.

Ceny vstupenek jsou rozděleny podle kategorií od 350 Kč do 750 Kč. Dětem do výšky 130 cm je poskytována sleva 20 %.Vstupenky je možné zakoupit na www.sazkaticket.cz nebo v jakémkoliv prodejním terminálu Sazky.

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Zasněžená Rallye Vsetín 2006, foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose