www.car.cz
 

Loučení s motoristickou sezónou již za asistence sněhových vloček
     9.11.2006 09:34 - tisková zpráva


Tradiční dvoudenní rozloučení s motoristickou sezónou 2006 uspořádal na mosteckém Autodromu O2 Prima Team. Spolu s hosty z partnerských společností, jejich klienty, ale také s přáteli a příznivci týmu, zde ve dnech 2. a 3. listopadu 2006 proběhlo tradiční setkání, kterým tým uzavřel letošní účinkování na domácích i evropských okruzích.

"Trochu nás překvapilo počasí, které přineslo první letošní sněhové vločky i na mostecký okruh. Nakonec se počasí přece jen trochu umoudřilo a týmu i pracovníkům okruhu se podařilo vše zvládnout, takže tradiční rozloučení s motoristickou sezónou mohlo dobře a hlavně bezpečně proběhnout", řekl po skončení dvoudenního setkání na mosteckém okruhu generální manažer O2 Prima Teamu Stanislav Matějovský.

Hlavní náplní obou dní bylo seznámení partnerů s průběhem právě končící sezóny, doplněné o oblíbené "taxi jízdy", při nichž se hosté v roli spolujezdců měli možnost seznámit s mosteckou tratí i s technikou řízení závodních vozů. Adam Lacko předvedl hostům jízdu s truckem Tatra Jamal EVO IV, ale také s tahačem MAN TG 410 A, se kterým jel v letošním roce celý seriál závodů FIA European Truck Racing Cup.

Jezdci Michal Matějovský, Miroslav Forman, Jan Urban, Stanislav Lepka a Michal Vorba na octaviích, pick-upech i vozech Alfa Romeo vozili hosty po mostecké trati. Řada z návštěvníků ale nakonec dostala možnost usednout za volant některých týmových vozů a na skutečné závodní trati si tak mohli vychutnat pocity soutěžních jezdců.

Mezi hosty týmu se také objevili výherci vědomostní soutěže vypsané časopisem Svět motorů Tomáš Veselý z Příbrami a Jiří Fišer z Chomutova. Týmových dnů se také zúčastnil Jiří Blažek, který vyhrál svezení v týmových vozech v soutěži o nejrychlejšího virtuálního jezdce konané v rámci Czech Truck Prix 2006 v týmovém zázemí na mosteckém autodromu.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Zasněžená Rallye Vsetín 2006, foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose