www.car.cz
 

Nokia Freestyle Motocross 2006 - velký zájem diváků
     9.11.2006 10:40 - tisková zpráva


Nokia Freestyle Motocross 2006 - otevíráme druhou show
Stejně jako loni i letos díky velkému zájmu diváku otevíráme druhou show, abycho uspokojili zájem o lístky.

Druhá gladiátorská show freestyle motokrosu se koná také 2. prosince, ale od 14 hodin. Program obou show bude naprosto totožný, takže rozhodně spekulace, která bude lepší nejsou na místě. Vstupenky na sazkaticket.cz nebo v jakémkoliv terminálu Sazky.

 Mike Mason porazil Nata Adamse
V posledním závodě prestižní Dew Tour, který se konal v Orlandu zvítězil Mike Mason, kterému se podařilo porazit Nata Adamse. Nata znáte z loňské show v Sazce a showman Mike dorazí letos a bude rozhodně pořádně našlápnutý ukázat co všechno umí.

Jak se vše odehrálo
Adams do finále postoupil tradičně z prvního místo a Mike Mason ze třetího. Travis Pastrana léčil zranění a závodu se nezúčastnil. Adams odjel svou finálovou jízdu hodně na jistotu, ale opět s velkým přehledem. Jízdu začal ohromným backflipem s lazy boyem, následoval rock solig to no-hander lander a backflip nac-nac to heel clicker, ale protože v jízdě zopakoval dvakrát backflip one handed can-can rozhodčí mu udělili 91,67, což bylo o tři body méně než měl Mason.

Mike Mason nažhavený z rpvní jízdy ještě více zabral a v druhé jízdě nasbíral 95,67 a mohl jen čekat jak odpoví Nate. Síla Nata Adamse je ve variaci backflipů, v druhé jízdě předvedl snad všechny možné variace, které umí. Ani to však nestačilo, protože se zlepšil jen na 92,67 a Mike Mason mohl oslavovat. Vítězství v tomto závodě pomohlo Mikovi přeskočit Travise Pastranu v celkovém pořadí a celkově skončil v celé Dew Tour na druhém místě právě za Natem.

Mike všem do Prahy vzkazuje, že se mají na co těšit, stačí se podívat na ilustrační fotku, kde předvádí backflipem no hand.

 Nadace Terezy Maxové a Nokia Freestyle Motocross
Nadace Terezy Maxové se stala čestným partnerem Nokia Freestyle Motocrossu 2006. GSMA věnuje v rámci tohoto partnerství volné vstupenky 100 dětem z dětských domovů. A především se po skončení akce uskuteční na www.GSMA.cz internetová dražba přilby vítězného závodníka s vlastnoručním podpisem. Výtěžek této dražby půjde ve prospěch nadace Terezy Maxové.

Od září je možné v e-shopu na www.GSMA.cz i následně na samotné akci si zakoupit nadační náramek z edice „Fashion for Kids“ jehož výtěžek bude následně použit jako pomoc opuštěným dětem připravujícím se na odchod z dětských domovů.

Nadace Terezy Maxové byla založena slavnou českou topmodelkou 22.ledna 1997 s cílem všestranné podpory a pomoci opuštěným dětem. Pod svým patronátem má více než 200 kojeneckých ústavů a dětských domovů České republiky. Patří k etablovaným profesionálním subjektům českého neziskového sektoru. Od roku 1999 je aktivním členem prestižní asociace nadací - Fóra dárců. Za osm let své dosavadní činnosti přerozdělila Nadace Terezy Maxové pro pomoc opuštěným dětem desítky milionů Kč.

Podpořit nadaci můžete jednoduše zasláním DMS NTMDETEM na telefonní číslo 87777. Cena jedné DMS je 30 Kč + DPH, z nichž Nadace Terezy Maxové obdrží nejméně 27 Kč. Více o nadací na www.nadacetm.cz

 Pražská ZOO čestným partnerem Nokia Freestyle Motocrossu
GSMA je hrdým sponzorem pražské ZOO a díky tomu se i pražská ZOO stala čestným partnerem svátku freestyle motokrosu v Česku. Ku příležitosti tohoto ojedinělého partnerství připravujeme speciální edici upomínkových výrobků a vizuálů s využitím nepřehlédnutelné grafiky pražské ZOO

Připravte se na freestyle motokros světové úrovně
Letošní sedmý ročník tradiční freestyle motokrosové show se již potřetí v řadě vrátí do vyprodané pražské Sazka Arény. Připravte se na freestyle motokros světové úrovně, ale i na exhibici na sněžném skútru a terénní čtyřkolce
.

Jon Guetter Vám ukáže, že jako jediný na světě dokáže backflip na motorce i čtyřkolce. Justin Hoyer je zase jedním z mála lidí na téhle planetě, kteří o sobě mohou říci, že je freestyle ježdění na sněžném skútru živí. Doplnili jsme pro Vás profily jezdců, které budeme průběžně updatovat. Připravujeme aktuální rozhovory, další zajímavosti, soutěže a mnoho překvapení.

S hrdostí Vám také oznamujeme, že Nokia Freestyle Motocross má záštitu primátora hlavního města Prahy pana Pavla Béma. Tato záštita jen potvrzuje výsadní postavení a výjimečnost Nokia Freestyle Motocrossu v pražském kalendáři akcí. Těšíme se 2. prosince v Sazce.

Vstupenky Nokia FMX 2006
Vstupenky na další ročník Nokia Freestyle Motocross
jsou v prodeji na www.sazkaticket.cz nebo ve všech terminálech Sazky.


 
 
Fotogalerie:   Hyosung 650 Cup - Most 2006 - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose