www.car.cz
 

Polygon MOST získal ocenění od Autoklubu ČR
     10.11.2006 10:46 - tisková zpráva


V sídle AČR v pražské Opletalově ulici proběhla v sobotu 4. listopadu II. Výroční konference Autoklubu České republiky. Mimo jiné na ní bylo zástupcům vedení  Polygonu Most předáno významné ocenění.

 

Plaketa autoklubu byla mosteckému Centru výuky  bezpečné jízdy předána jako poděkování za zdokonalovací výcvik zdravotně postižených řidičů.  "Kurz pro handicapované šoféry proběhl na konci října a rozhodně jsme jej nedělali proto, abychom za něj dostali nějakou medaili.

 

Bylo každopádně zajímavé sledovat, jak i postižení  řidiči dokáží vstřebat správné návyky v krizových momentech a hlavní odměnou pro nás logicky byl zájem, který o naši výuku projevovali.

 

Ocenění AČR si pochopitelně velice vážíme. Považujeme jej za důkaz, že v Praze pečlivě sledují co tady děláme a že nám v naší práci drží palce," řekl ředitel Polygonu Most Luděk

Diviš.

 

 

(8.11. 2006)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Hyosung 650 Cup - Most 2006 - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose