www.car.cz
 

81.ročník šestidenní motocyklové soutěže startuje. Naši v dějišti
     10.11.2006 11:00 - tisková zpráva


I.S.D.E.2006 Lake Taupo - Nový Zéland

Po neskutečně dlouhé cestě letadlem, cca 23 hodin čistého času letu z Prahy přes Londýn, Hong Kong až do Acklandu, jsme v pondělí odpoledne místního času dorazili do 280 km od Aucklandu vzdéleného dějiště letošního 81.ročníku šestidenní motocyklové soutěže.

S časovým posunem +12 hodin dopředu od času v ČR a s levostranou jízdou se postupně, i když s problémy, vyrovnáváme. Ranní heslo doktora: KEEP LEFT (máme nalepeno na přístrojovce v autě) se opravdu vžilo. Prozatím je tu velmi proměnlivé počasí.

Sluníčko dokáží rychle vystřídat mraky s dešťovými přeháňkami a místy nárazový vítr je hodně nepříjemný. Z počátku bylo tepleji, přes den okolo 17-20 stupňů, ale v podvečer se citelně ochlazuje.

V noci ze středy na čtvrtek se k ránu, spustil vydatný déšť. Ten doprovázený silným větrem, který dokonce vyvrátil u našeho motelu menší strom, vydržel s minimálními přestávkami po celý den, což přineslo i citelné ochlazení.


Další info a  foto

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Adam Lacko s MANem v Le Mans 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose