www.car.cz
 

Jan Kopecký popáté vítězem Setkání mistrů
     12.11.2006 19:38 - tisková zpráva


SETKÁNÍ MISTRŮ 2006

Sosnová, Česká republika

Sobota, 11.listopadu 2006, Sosnová u České Lípy

 Jan Kopecký s vozem Škoda Fabia WRC v barvách Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký se stal popáté vítězem exhibice mistrů automobilových volantů. Hlavní kategorie jezdců automobilových soutěží s vozy WRC nepoznala jiného vítěze ve své dosavadní historii než právě Jana Kopeckého.

Czech Rally Team Škoda-Kopecký využil možnosti účasti na sosnovské exhibici, aby poděkoval českým fanouškům za fantastickou přízeň v sezóně 2006. Díky velmi výrazné podpoře společnosti Škoda Auto a.s. i ostatních partnerů týmu se vůz Škoda Fabia WRC postavil na start sosnovské arény a během celého víkendu nepoznal porážku. Hlavním cílem účasti bylo ovšem pobavení fanoušků, kteří se v nevlídném počasí dostavili v hojném počtu.

Jan Kopecký v sobotním finále potvrdil roli největšího favorita plynoucí nejenom z nejrychlejšího kvalifikačního času a nenechal nikoho na pochybách, že i pohár za vítězství v pátém ročníku poputuje do Kostelce nad Orlicí.

„V této exhibici jsme mohli odstartovat pouze díky výrazné podpoře společnosti Škoda Auto a.s. a nejenom za tuto podporu jsme mladoboleslavské společnosti nesmírně vděční. Sosnovskou exhibici jsem si užíval a snažil jsem se nejenom o páté vítězství, ale i o pěkné zážitky fanoušků. Tímto startem jsme chtěli českým fanouškům poděkovat za neuvěřitelnou podporu během všech závodů zařazených do seriálu Mistrovství světa v rally, ve kterých jsme startovali. Vlající české vlajky byly na všech soutěžích nepřehlédnutelné.

Významný podíl na našich výsledcích nejenom v Setkání mistrů má i slovenská společnost Matador. V Sosnové jsme během celého víkendu volili ze dvou modelů osvědčených sportovních pneumatik Matador. V pátek byl povrch nesmírně kluzký a vůz Škoda Fabia WRC jsme obouvali pneumatikami Matador SM-1, které jsou určené pro mokrý povrch. Během soboty se podmínky měnily. Výborně tentokrát fungovaly pneumatiky Matador SM-2 určené pro suchý asfalt, které jsme podle měnících se podmínek a s ohledem na šotolinovou pasáž upravovali vhodným prořezáním dezénu.

Celý víkend jsem si užíval radost z jízdy a snad jsme naším startem potěšili i naše fanoušky,“ řekl Jan Kopecký.

 

www.CzechRallyTeam.com

PR


 
 
Fotogalerie:   Turecko 2006, foto Martin Viďourek podruhé - frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose