www.car.cz
 

Vlastně již vánoční soutěž o knihu Vzhůru dolů
     20.11.2006 08:24 - Pavel Jelínek


Po soutěži o vstupenky na závod A1GP v Brně, o kterou byl  celkem slušný zájem, a soutěži o DVD z Barum rallye 2006  ( výsledky a výherce najdete na jiném místě) jsme  připravili další soutěž, vzhledem k termínu vlastně již předvánoční. Půjde v ní o  tři knihy Petra Kmenta, našeho televizního kolegy a dřívejšího redaktora a režiséra televizního pořadu Svět motorů.

Jeho letošní kniha se jmenuje Vzhůru  dolů a křest měla  právě v minulých dnech. Výhry by mohly třem šťastlivcům  dorazit v termínu Vánoc 2006.
 

Stačí odpovědět na následující jednoduché otázky a poslat nám odpovědi emailem:

1) Petr Kment napsal  letos již  svoji

a) pátou knihu
b) čtvrtou knihu
c) druhou knihu

2) Jak se jmenovala  jeho knižní  prvotina, o kteroujsme mimochodem soutěžili  v minulém roce ?

a)   Pyrhova remíza
b)   Pyrhovo vítězství
c)   Goliášovo vítězství

3) Obsah  této   knihy byl situován do prostředí

a) automobilových závodů a  to především rallye
b) zimních  sportů a Olympijských her
c) kameramanů televizního zpravodajství a fotografů fotbalu..

 

Stačí neváhat a napsat nám na  adresu : motormix@tiscali.cz. Kromě odpovědi je nutné uvádět i své celé jméno a poštovní adresu. Více ke  knihám Petra Kmenta najdete mimochodem i třeba na našich stránkách - stačí  do vyhledávače zadat např. slovo  kment a podobně. Uzávěrka soutěže  je 16. prosince 2006.

 

Knihu Vzhůru dolů si případně můžete objednat i emailem na adrese p.jelinek@chello.cz. Zajistíme její zaslání na dobírku. A to  téměř obratem !

Výherci soutěže o DVD z Barum rallye 2006  ( správné výsledky a výherce najdete zde)

Pokud jste nevyhráli, DVD Barum rallye 2006 si případně můžete objednat i emailem na adrese p.jelinek@chello.cz nebo nedbis@seznam.cz. Obsahuje to nejdůležitější z letošního  ročníku, včetně  dvou  on boardů a několika  havárií a jeho cena je velmi  přijatená....


 
 
Fotogalerie:   První Čech v Peugeotu Super 2000, listop. 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose