www.car.cz
 

Dobíjejte v pohybu: Nová autonabíječka atd
     24.11.2006 10:26 - tisková zpráva


Novinka Bandridge – USB Auto nabíječka 5V

 

Firma Bandridge přináší na trh novou nabíječku BBE0030. Ipod, MP3 přehrávač nebo PDA nabijete rychle a mobilně, což ocení hlavně lidé na cestách.

 

Ve stále rychlejším životním a pracovním tempu se často stává, že nezbývá čas na nabití MP3 přehrávače, který se rychle stal nepostradatelným společníkem na cestách. Právě pro lidi rychle žijící vyvinul Bandridge novou univerzální nabíječku, distribuovanou pod názvem BBE0030.

 

Auto nabíječka BBE0030 je vhodná pro nabíjení MP3, Ipodů a PDA v autě nebo dokonce na lodi. Přístroj se rychle a bezpečně nabíjí z USB a stav nabití je indikován pomocí LED.

 

Specifikace:

Vstup: 12 – 13,8V

Výstup: 5V, 1A

 

Doporučená cena (včetně DPH): 219Kč

 

Více na: www.bandridge.cz

 

 

Obchodní společnost Solid Czech s.r.o. je na trhu od roku 1996. Mimo fotoaparátů SAMSUNG dodává na náš trh produkty z oblasti elektromateriálu a audio-video-foto příslušenství pod značkami  BANDRIDGE (propojovací kabely z oblasti audio - video, multimédia, telecom ad.), PROFIGOLD (vysoce kvalitní kabely pro Hi-Fi a domácí kino), CASE LOGIC (brašny, pouzdra, stojany a zásobníky na CD atd.), PNY (pamětové karty), OMNIMOUNT (závěsné systémy na LCD a plazmové obrazovky, držáky a stojany na reproduktorové sestavy, projektory atd.) a TECHNISAT (audio-video systémy).

V současné době zaměstnává  v ČR cca 35 zaměstnanců a na Slovensku 25 lidí.

 

 

 

 

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   VW Polo Super 2000, foto: René Georges Rally Sport

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose