www.car.cz
 

Evropská F3000 v Brně s Čechem ve startovním poli
     tisková zpráva


Evropská F3000 s Čechem ve startovním poli - (29.04.04)

Evropská série formule 3000 zahájí o tomto víkendu své klání v Brně na Masarykově okruhu a ve startovním poli nebude zásluhou manažera Antonína Charouze a agentury BPA Sport marketing a.s. chybět český jezdec. Nadějný Tomáš Kostka nastoupí v týmu John Village. Speciálním hostem bude trojnásobný šampion F1 Niki Lauda.

Brněnský okruh hostí o víkendu úvodní závody českého šampionátu, třešničkou na dortu závodního programu bude letošní první závod Euro F3000. Ve startovním poli nebude chybět ani talentovaný český jezdec Tomáš Kostka, který letos startuje v německé F3, kde v prvních dvou letošních závodech dojel dvakrát druhý. Nastoupí v předním týmu John Village Automotive, za který v minulosti závodil třeba Romain Dumas.
 
Na Masarykovův okruh zavítá také trojnásobný mistr světa formule 1 Niki Lauda, který je angažován hlavním sponzorem šampionátu společností Superfund. Rakouský jezdec kdysi startoval na původním brněnském silničním okruhu.
 
Antonín Charouz: „Jsem rád, že se v Brně tento závod uskuteční. Určitě to bude zajímavá podívaná, pro fanoušky je důležité, že ve startovním poli nebude chybět dobrý český jezdec.“
 
BPA

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose