www.car.cz
 

Mladík Josef Král na sebe upozornil. Míří do formule jedna ??!
     1.12.2006 10:06 - Pavel Jelínek


Český mladičký jezdec  Josef  Král zazářil  při posledním závodě ve Světovém finále Formule BMW, jak již jsme ostatně informovali. Nakonec byl sice poměrně nesmyslně  diskvalifikován, nicméně hlavní byl celkový dojem  z jeho výkonu  na trati.

Josef Král dosáhl na svůj dosud největší úspěch a po vynikajícím výkonu  výrazně  upozornil na svůj talent.  Dokonce si jej  údajně povšimli lovci talentů  do  formule jedna. Takže kdo ví....!

I když v případě  F1 je samozřejmě jasné, že tady nejde pouze o talent, ale taky  o hromady miliónů. Nicméně třeba se Král opravdu může objevit až zde. Uvidíme...:-))

Viz další info   zde:

Fantastický úspěch Josefa Krále – druhý ve Světovém finále Formule BMW !!
   
Okruh Ricarda Torma ve Valencii hostil od pátku nejlepší mladíky formulového sportu na světě. Světového Finále Formule BMW se účastnil i sympatický mladík Josef Král, který dosáhl obrovského úspěchu v nejprestižnějším a nejsledovanějším závodě roku

Josef Král září ve světovém finále Formule BMW ve Valencii.!!
  
Josef Král září ve světovém finále Formule BMW ve Valencii. V dnešních dvou závodech se umístil na první a druhé příčce

 

atd


 
 
Fotogalerie:   Josef Král zářil ve Valencii, f BMW listopad 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose