www.car.cz
 

Matějovského Čs. motorsport podruhé vyhlášen nejlepším týmem
     6.12.2006 11:31 - tisková zpráva


V pátek 1. 12. 2006 se v pražském hotelu Ambasador uskutečnilo vyhlášení mistrů České republiky v automobilovém sportu za rok 2006.

Slavnostní večer, který uspořádala Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky, byl pro ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s., reprezentovaný v roce 2006 INTERNET Expres Prima Teamem (později O2 Prima Teamem), opět velmi příjemný.

Z rukou představitelů Federace automobilového sportu AČR převzal za tým titul Mistra České republiky v závodech automobilů na okruzích (pohár týmů) jezdec Miroslav Forman, který sám v jednotlivcích obsadil vynikající druhé místo v závodech Divize 4 ve třídě do 2000 ccm.

Slavnostního večera se zúčastnili i další členové týmu a mezi nimi i ten nejmladší, teprve třináctiletý Jirka Forman, který v uplynulé sezóně úspěšně prezentoval tým v motokárových soutěžích doma i v zahraničí.

 

PR

www.csms.cz


 
 
Fotogalerie:   XII. Pražský rallysprint od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose