www.car.cz
 

Háma učil v Praze Jaromíra Tomaštíka hrát divadlo
     6.12.2006 11:47 - tisková zpráva


 Tým TOVR Motorsport, který v Praze reprezentovala posádka Jaromír Tomaštík – Aleš Háma, mohl být se svým účinkováním na Pražském rallysprintu plně spokojen. Oba členové posádky si rallye jak se patří užívali a atraktivní jízda potěšila i četné fanoušky podél trati.

 

 Jezdec týmu avizoval již před soutěží, že z jeho strany rozhodně nepůjde o střádání desetin sekund. „Jsem rád, že většina jezdců pochopila, že tento podnik není o závodění, ale o show. Co jsem měl možnost vidět, tak se mi předvedené kousky líbily a myslím, že i divákům se tento jízdní styl zamlouval. I my jsme si to v kabině s Alešem užívali a jízdou jsme se bavili.

 

V průběhu soutěže se Aleš naučil roli spolujezdce já jsem se naučil dělat divadlo. Ačkoliv moje manželka tvrdí, že hrát jsem uměl vždycky,“ přiznává s úsměvem Tomaštík a dodává: „Spolupráce fungovala perfektně a věřím, že nebyla poslední.“

 

 „I když to byla moje první zkušenost v rallye, díky Jaromírovi a celému týmu jsem si to opravdu užil na sto procent,“ popisuje své zážitky novopečený spolujezdec. „Přiznávám, že jsem se trošku bál, ale když jsem viděl, jaký je Jarek profík, byl strach ten tam a snažil jsem se mu to nepokazit špatným čtením not. Snad nám to šlo a doufám, že to někdy zase zopakujeme. Konec konců chtěl bych si i skočit, když už jsem mitfára ‚skokana roku‘,“ vyslovil se Háma. 


              
Pražským rallysprintem skončila sezona 2006, ta následující ale už klepe na dveře. TOVR Motorsport se představí v lednu na rakouské Jänner Rally. Jaromír Tomaštík s Richardem Lasevičem zde poprvé vyzkouší výhody a nevýhody vlastnictví národní priority.

 

tisková zpráva

          -Vicky- Media Productions

                 

PR


 
 
Fotogalerie:   Pražský Rallysprint od Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose