www.car.cz
 

SEAT kopíruje sníženou sazbu DPH
     tisková zpráva


CENY MODELŮ IBIZA, CORDOBA, ALHAMBRA SE SNIŽUJÍ V PRŮMĚRU O 2,5 %

V souvislosti se změnou sazeb daně z přidané hodnoty upraví od zítřka prodejci automobilů SEAT koncové ceny pro zákazníky. „Vždy jsme hráli s našimi zákazníky fér, a proto považujeme za poctivé reagovat i na snížení sazby DPH,“ říká Wolfgang Ratz, vedoucí Divize SEAT společnosti Import Volkswagen Group.

AlteaOd 1. května se tedy zákaznické ceny modelů SEAT Ibiza, Cordoba a Alhambra snižují v průměru o 2,5 %, což prakticky kopíruje snížení sazby DPH z 22 % na 19 %. Modely SEAT se tak svojí cenou ještě více přiblíží nejširšímu okruhu zákazníků, například kompaktní a dobře vybavená Ibiza Stella 1.2 12V (ve standardu mj. dva airbagy, posilovač řízení EHPS, nastavitelné sedadlo řidiče i volant) se prodává už od 287 900 Kč.

Modely Leon a Toledo si drží „starou“ cenu, ovšem s nástupem nového modelového roku se například ve standardní výbavě modelů Leon objeví navíc také boční airbagy a autorádio s CD přehrávačem (dosud s přehrávačem MC), což představuje cenové zvýhodnění více než 18 tisíc korun.

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose