www.car.cz
 

Martin Winterkorn novým předsedou dozorčí rady AUDI AG
     7.12.2006 17:06 - tisková zpráva


Praha, 7. prosince 2006

 

Rozhodnutí dozorčí rady AUDI AG:

Rupert Stadler se stává nástupcem
Prof. Dr. Martina Winterkorna

 

  • Martin Winterkorn se od 1. ledna 2007 stane novým předsedou dozorčí rady

 

Na základě rozhodnutí posledního jednání dozorčí rady AUDI AG se novým předsedou představenstva a generálním ředitelem společnosti Audi stane s účinností od 1. ledna 2007 Rupert Stadler,  dosavadní člen představenstva pro oblast financí a organizace. Stadler bude ve své nové funkci i nadále zodpovědný také za své dosavadní činnosti.

 

Rupert Stadler nahrazuje Prof. Dr. Martina Winterkorna, který se od 1. ledna příštího roku stává předsedou představenstva koncernu VOLKSWAGEN AG. Martin Winterkorn byl dále zvolen novým předsedou dozorčí rady AUDI AG.

 

Martin Winterkorn poděkoval Dr. Berndovi Pischetsriederovi za jeho dosavadní práci na pozici předsedy dozorčí rady AUDI AG, ve které působil od 1. ledna 2002. Vyzdvihl jeho spolehlivý a efektivní přístup k jeho práci na pozici předsedy dozorčí rady AUDI AG a zdůraznil jeho významnou roli při vývoji nových modelů Audi, jejich úspěšné umísťování na trhu a posilování image značky Audi v oblasti prémiového segmentu.

 

 

Import Volkswagen Group, s. r. o., Divize Audi/Public Relations,

 

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Touareg se chystá na Dakar 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose