www.car.cz
 

24h Bahrajn: Jarek Janiš jede na závěr roku 24 hodin Bahrajnu
     15.12.2006 10:33 - tisková zpráva


Jarek Janiš se na závěr letošního roku představí v prémiovém čtyřiadvacetihodinovém závodu v Brahejnu, kde pojede s vozem BMW Z4 se špičkovými spolujezdci Dieterem Questerem, Philippem Peterem a Vincentem Vossem.

Závěr roku je pro Janiše hodně hektický a zároveň pestrý. V posledních týdnech závodil s vozy A1GP, GT1 a nyní pojede s BMW Z4, se kterým jel i brněnský epilog.

Organizátoři závodu pro jezdce připravili novou verzi okruhu, která nejen využívá trať pro formuli 1, ale ještě byl prodloužen na celkových 6 140 metrů. Závod je organizován je spolupráci s westfálským ADAC, který přináší cenné zkušenosti z pořádání 24 hodin Nürburgringu. Závod odstartuje 15. prosince ve 14 hodin místního času.

Jarek Janiš: „Zatím jsem odjel jen pár kol v nočním tréninku, takže trať ještě nemám úplně zažitou. Pro dlouhý závod není ke škodě, že organizátoři okruh prodloužili proti známé verzi F1. Mám dobré týmové kolegy a myslím, že bychom měli bojovat o vítězství v naší třídě.“

BPA


 
 
Fotogalerie:   Slavnostní představení posádek RSP na seónu.2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose