www.car.cz
 

První testy Matějovského s vozem Porsche 911 GT3 CUP
     17.12.2006 12:31 - tisková zpráva


Oschersleben -

Během příprav na čtyřhodinový vytrvalostní závod na německém okruhu v Oscherslebenu dostal Michal Matějovský příležitost testovat také závodní speciál Porsche 911 GT 3 CUP, patřící jednomu ze zahraničních týmů.

"Byl to opravdu požitek a hlavně nová zkušenost. Vůz jde vynikajícím způsobem za plynem a výkon 400 PS je za volantem opravdu hodně znát.", řekl po testovací jízdě Michal Matějovský.

Slavnostní týmové loučení se sezónou 2006

Většina členů týmu se v úterý 12.12. sešla v jednom z královéhradeckých bowling-center, aby si zde při společném sportovně i zábavně laděném večírku připomněla celou letošní sezónu.

Všichni se tak v tomto předvánočně laděném čase ještě jednou setkali a zavzpomínali si zejména na to dobré, co letošní rok přinesl. A skutečně bylo z nedávné historie týmu na co vzpomínat. Ať už to bylo umístění jednotlivců na předních místech českých okruhových soutěží, nebo získání poháru pro nejlepší tým mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích.

Všem nyní, před zahájením přípravy na novou sezónu, nastává krátké klidnější období. Napilno měl jen Adam Lacko, který se na večírku také krátce objevil. V pátek 15.12. již ale odlétá do Madridu na slavnostní galavečer, kde v hotelu Melia Castilla převezme ocenění za třetí místo, kterého dosáhl ve španělském poháru tahačů Copa de Espana de Camione

 

PR


 
 
Fotogalerie:   BMW zbrojí před Dakarem 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose