www.car.cz
 

Oficiálně potvrzeno : Körber odchází z Buggyry !!!
     20.12.2006 18:41 - tisková zpráva


V některých médiích se v těchto dnech objevila informace ohledně odchodu Gerda Körbera ze stáje Buggyra. Německého jezdce, který vybojoval v poslední sezóně titul vicemistra starého kontinentu, by měl v kabině Buggyry podle stejné informace nahradit Markus Bösiger. Švýcarský vicemistr Evropy třídy Super Race Truck z roku 2001 startoval v minulých dvou sezónách se závodním speciálem MAN.

„Je pravda, že jsme se po skončení sezóny rozhodli pro změnu na jezdeckých postech. Na základě tohoto rozhodnutí Gerd Körber od Buggyry skutečně odchází do týmu Egona Allgäuera. Po šesti letech se tak vrací ke značce MAN,“ potvrdil týmový manažer Martin Landsdorf.

„Jednalo se o velmi korektní rozchod a přejeme Gerdovi hodně štěstí. Zároveň je nám jasné, že jsme konkurenci dodali jednoho z největších adeptů na zisk titulu v příští sezóně.“


Manažer Buggyry však zároveň vyvrátil zvěsti ohledně angažování Markuse Bösigera na Körberovo místo. „V této chvíli máme jasno v tom, že barvy Buggyry bude hájit stejně jako v předchozích pěti sezónách David Vršecký. Na místo druhého jezdce s rovnocenným postavením v týmu máme několik adeptů, mezi kterými se bude rozhodovat.

 Ve všech případech se jedná o špičkové jezdce,“ doplnil Landsdorf s tím, že v užším výběru je i Markus Bösiger. „Definitivní rozhodnutí padne v první polovině ledna.

 

Buggyra

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Pokus o rychlostní rekord Buggyry, prosinec 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose