www.car.cz
 

Jan Kopecký v Bělé testoval před Rallye Monte Carlo 2007
     22.12.2006 12:37 - tisková zpráva


FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

Rallye Monte Carlo, Monte Carlo

Čtvrtek, 21.prosince 2006, Kostelec nad Orlicí

Dvoudenním testem v Bělé pod Bezdězem pokračovala příprava Czech Rally Teamu Kopecký na start v legendární Rallye Monte Carlo (18. - 21.ledna 2007). S vozem Škoda Fabia WRC v barvách Czech Rally Teamu Kopecký se tradiční zimní soutěže zúčastní posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek.

Během dvoudenního testování byla ověřena funkčnost nově postaveného vozu a pilot Jan Kopecký testoval především technické změny na voze, které vycházejí z poznatků týmu získaných během náročné sezóny 2006.

Jelikož je Rallye Monte Carlo 2007 a tím pádem i následující sezóna Mistrovství světa v rally za dveřmi, přešel Czech Rally Team Kopecký plynule bez jakékoliv přestávky ze sezóny 2006 do pečlivých příprav na sezónu 2007. V této sezóně bude posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek startovat s vozem Škoda Fabia WRC s podporou společnosti Škoda Auto a.s. ve vybraných soutěžích seriálu Mistrovství světa v rally.

Sezóna 2006 byla pro nás obrovskou školou a my jsme si z této sezóny odnesli mnoho poznatků. Některé jsme již aplikovaly do tohoto nově postaveného automobilu, který je připraven na start v Rallye Monte Carlo 2007. Škoda Fabia WRC je velmi dobrý vůz, ale Mistrovství světa v rally se účastní výhradně kvalitní týmy se špičkovou technikou, na které trvale pracují.

Proto i náš tým neustále pracuje na zlepšení posádky, týmu, ale i vozu a přemýšlíme o možnostech, které by náš soutěžní speciál v rámci platné homologace posunuly ještě dále. Výraznější technické změny v tomto automobilu se týkají především podvozku a změny rozložení váhy vozu. Vše by mělo přispět k vylepšení jízdních vlastností naší Fabie WRC.

S dvoudenním náročným testem jsme spokojeni a především jsme rádi, že naše teoretické předpoklady se potvrdily v praxi na testovacím okruhu v Bělé pod Bezdězem.

Členům Czech Rally Teamu Kopecký bych rád poděkoval za pečlivou přípravu vozu i testu v předvánočním období. Velké poděkování patří společnosti Škoda Auto a.s., neboť díky podpoře této společnosti se můžeme připravovat na soutěžní sezónu 2007, kde bychom chtěli především využít zkušeností získaných letos,“ řekl vedoucí týmu Josef Kopecký.

www.CzechRallyTeam.com

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial ve Smolné Peci 2006, foto Martin Ježek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose