www.car.cz
 

Štěpán Vojtěch - ohlédnutí za sezónou 2006
     2.1.2007 08:49 - tisková zpráva


Ohlédnutí za sezónou

Po loňském premiérovém nahlédnutí do kolotoče světové rallye se nám letos naskytlo  příležitostí zažít atmosféru světové rallye a poměřit se naprostou špičkou hned několik.  Skvělé sedmé místo v Mexiku mezi produkčními speciály a navíc v ostré konkurenci místních borců, vystřídala trpčí zkušenost z nuceného odstoupení, které jsme museli zkousnout o pár týdnů později na další jihoamerické štaci, tentokrát v Argentině.

Starty OMV Rally Teamu v Katalánsku a vítězství v Českém Krumlově pak již byly jen labutí písní pro naši, dnes již bývalou, „dvěstěšestku“.  Lahůdkou, kterou český fanoušek mohl do té doby spatřit jen v zahraničí, bylo představení Peugeotu 307 WRC, se kterým jsme se velmi nadějně prezentovali v doslova a do písmene domácím prostředí na Rallye Bohemia, poté následoval již méně zdařilý pokus o světové body v Německu.

K rozloučení s fanoušky pro letošní sezónu jsme se vydali již tradičně na říjnový „waldviertel“. Sympatický výkon na místních šotolinách, po odmlce opět v produkčním voze, tak uzavřel naše letošní působení v zemi, ve které jsme jej v lednu načali.

Konec roku znamená uzávěrky přihlášek a tím pádem i horečnatá jednáními směrem k blížící se sezóně. V tomto předvánočním období tedy vrcholí naše snahy a úsilí, tak abychom se mohli i v roce nadcházejícím co nejvícekrát a v co nejlepším světle opět představit fanouškům.

Partnerům a fanouškům patří za vytrvalou podporu dík a současně také do nového roku přejeme všem co nejvíce skvělých zážitků na trati s OMV Rally Teamem.

 

PR

oficiální stránky : www.vojtech.org


 
 
Fotogalerie:   Ohlédnutí za sezonou 2006 - Radek Rochelt

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose