www.car.cz
 

Buggyra v duchu hesla : Je první máj, práce a lásky čas!
     tisková zpráva


Přestože jsou členové týmu Buggyra jednou mezinárodní rodinou, nebude v rámci prvomájových oslav zvolena žádná týmové strategie. A jak tedy prožijí někteří členové týmu blížící se svátky?
Karel Kříž: Zástupce šéfredaktora Truck Racing Magazine vyrazí v pátek večer s editorem listu Standou Dvořákem na hokej Česko – Rakousko. Zbytek víkendu pak bude čekat na zahájení spanilé stíhací jízdy, kterou se bude jeho Sparta snažit dohnat Baník Ostrava. Karel totiž zastává názor, že naděje umírá poslední.
Karel Frič: Vedoucí stravování týmu je sice také Sparťan, na rozdíl od Kříže již ovšem rudou naději pohřbil a bude fandit svému týmu alespoň v boji o druhé místo. O víkendu nebude vařit, neboť jako střední útočník nastoupí v barvách svého celku FC Hořín a posléze bude slavit výhru.
David Vršecký: Vedoucí muž průběžného pořadí třídy Super Race Truck David Vršecký bude relaxovat spolu se svou přítelkyní Martinou na chatě na Sázavě.
Vojtěch Loupal: Jeden z pilířů týmu mechaniků bude první květnový den tvrdě pracovat. Termín závodů v Misanu se totiž blíží. Navíc, jak jsme již informovali, probíhá finiš na speciálu pro třídu Race Truck.
Petr Marek: Šéf logistiky oslaví svátek práce, jak jinak, než prací. V Buggyra Technology Center totiž stráví zítřejší odpoledne. Poté se rozhodne, zda-li bude bojovat se zrádným virem prostřednictvím předepsaných antibiotik, které užívá již dva týdny nebo jízdou na kolečkových bruslích.
Ruda Teichert: Vzhledem k pracovnímu úrazu pravé ruky, ke kterému došlo několik dní před zahájením sezóny, stráví první májový víkend v rodinném kruhu. Podle dostupných informací by mohl být do závodu v Misanu zdravotně zcela v pořádku.

Buggyra


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose