www.car.cz
 

Zajímavý rámcový program při 25. IQ Jänner rallye 2007
     11.1.2007 09:26 - tisková zpráva


Slavíme jubileum, v centru pozornosti je Band Maya „puls v žilách“

K tomu WRC simulátor, autogramiády a historické filmy o rallye

 

25. IQ Jänner Rallye, od 11. do 13. ledna ve Freistadtu, nabízí jako závod českého a rakouského mistrovství a Wintercupu nejen sportovní vrcholy, pořadatelé se také snažili zajistit fanouškům pestrý rámcový program.  

 

Ti tak budou mít jak v pátek, tak v sobotu ve Freistadtské veletržní hale možnost zajet si na simulátoru World Rallye Car značky Škoda Octavia jednotlivé rychlostní zkoušky. K tomu bude možné shlédnout na velkoplošném plátně velké množství historických filmů o rallye. Také současné rallyeové vozy budou při regroupingu projíždět Freistadtskou veletržní halou.

 

V pátek od 19,30 do 20,30 hod. bude dávat autogramy u stánku Mitsubishi Himmelbauer  nejnadějnější rakouský mladík v mistrovství světa, Andreas Aigner. Již od 19,00 hodin bude fanoušky bavit kapela „The rockin`Salzkammergut Trio“.

 

Hudebním vrcholem pak bude v sobotu od 19,30 hod. vystoupení nového šestičlenného živého orchestru „MAYA“ z Kefermarktu. Tato kapela již v minulých letech nadchla mnohé fanoušky, tenkrát ještě pod jménem S.H.E.

 

Nyní přichází do Freistadtské veletržní haly se zcela novým programem. Označují se jako coverband, ale mají v programu také mnohé vlastní tituly. Pod heslem „ MAYA, puls v žiliách,“ bude k poslechu hudba od 70. let do současnosti. Kapela je v Horních Rakousích velice populární, dosud se přihlásilo celkem osm zájezdových autobusů, které chtějí slavit se svými oblíbenci.

 

Od 21,00 hodin se pak v hale koná vyhlášení vítězů, jako obvykle plné emocí. Poté oslaví kapela „MAYA“ 25. výročí této klasické rallye a bude své fanoušky až do  časných ranních hodin v neděli bavit svou hudbou.

 

 

25. IQ-Jänner Rallye 2007, tisková služba

Armin Holenia/ Andreas Walk,

 

www.iq-jaennerrallye.at

 

PR

 


 
 
Fotogalerie:   Ohlédnutí za sezonou 2006 - Radek Rochelt

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose