www.car.cz
 

24h Dubaj: Jarek Janiš zahájí nový rok čtyřiadvacítkou s vozem BMW Z4
     11.1.2007 09:32 - tisková zpráva


Jarka Janiše čeká hned v úvodu roku 2007 nabitý program, který zahájí vytrvalostní závod v Dubaji, kde se znovu představí s vozem BMW Z4 týmu Duller Motorsport.

S trochou nadsázky se dá říci, že Janiš začíná nový rok stejně, jako ten předchozí skončil. Jeho poslední závodem byl čtyřiadvacetihodinový závod v Bahrajnu, kde dojel s BMW Z4 druhý. Za volantem se střídal s Dieterem Questerem, který pojede i v Dubaji, Philippem Peterem a Vincentem Vossem. Poslední dva jmenované v Dubaji nahradí ostřílený Jamie Campbell-Walter a Dirk Werner.

V Dubaji se chystá už druhý ročník závodu na 24 hodin a pořadatelům se podařilo zlákat přes 70 vozů. Veškerý program je přitom značně nahuštěný, tréninky i závod totiž zaberou jen tři dny. Ve čtvrtek jsou na řadě volné tréninky a kvalifikace, v pátek pak už jen zahřívací trénink a dvě hodiny po poledni místního času odstartuje samotný závod.

Jarek Janiš:Přes vánoce jsem si mohl trochu odpočinout a teď už se těším na další závody. V Dubaji by to měl být zajímavý závod, bude tam podstatně více aut než v Bahrajnu.

Navíc se tam dělí vozy do tříd trochu jinak a to by nám mělo vyhovovat v boji o co nejlepší výsledek. Trať v Dubaji se mi líbí a jezdím tam rád. Věřím, že tým opět připraví náš BMW Z4 na špičkové úrovni a budeme ve hře o vítězství.“

 

BPA

 

PS: V Dubaji bude startovat také  čistě  český tým :

První hodiny příprav na TOYO TIRES 24h 2007 Dubai. Češi první na přejímce!

Český tým se vrací na 24 hodinovku do daleké Dubaje


 
 
Fotogalerie:   Triola Cup 06 Bílina - závody do vrchu od M.Jenčíka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose