www.car.cz
 

Audi partnerem očekávaného filmu - „Anglického krále“
     12.1.2007 17:04 - Robert Jeníček


Počátek letošního roku je ve znamení dlouho očekávaného filmu „Obsluhoval jsem anglického krále“ celosvětově uznávaného režiséra Jiřího Menzela. Tento film, který je napjatě očekáván odbornou i laickou veřejností byl v polovině ledna uveden do českých kin.

 

Na sklonku uplynulého roku se uskutečnila pro přátele, členy štábu a herce z tohoto filmu uzavřená předpremiéra, kterou pořádal Jiří Menzel jako výraz poděkování všem, kteří se na filmu podíleli. Značka Audi, jejíž vozy zajišťovaly přepravu hostů v průběhu akce se tak stala partnerem tohoto setkání a přispěla nemalou měrou k výjimečné atmosféře večera.

 

Pozvání na toto slavnostní setkání, které se konalo v krkonošském hotelu Hnědý vrch v Peci pod Sněžkou, přijala např. německá herečka Julia Jentsch, představitel hlavní role Ivan Barnev a také herci Marián Labuda, Emília Vašáryová, Jiří Lábus, Zuzana Fialová či Petr Brukner.

 

„Volba organizátora na zajištění přepravy VIP hostů této unikátní akce nás velice potěšila a chápeme ji jako potvrzení kvalit našich vozů, které mají podobné zkušenosti s přepravou VIP osob a celebrit např. z posledního ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech,“ říká Petr Neústupný, vedoucí divize Audi společnosti Import Volkswagen Group s.r.o.

 

Popisek k foto: Jiří Menzel: „Tento večírek byl pro mé kolegy po čase stráveném ve střižně a na place poděkováním za skvělou spolupráci a maximální nasazení. Vozy Audi, které zajišťovaly mým hostům maximální komfort a pohodlí při přepravě, pak slavnostní ráz této akce ještě umocnily.“

 

 

Import Volkswagen Group, s. r. o., Divize Audi/Public Relations,

Tiskové informace, ceníky a technická data v elektronické podobě najdete na www.audi.cz

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Vánoční balíček ze států ......

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose