www.car.cz
 

Michal Filla bilancuje skvělou sezónu a zároveň míří do jiné disciplíny i týmu !!!
     12.1.2007 17:07 - tisková zpráva


K typickým informacím „okurkové“ sezóny patří krom příprav na nový závodní ročník také bilancování. Proto bych pro vás rád v několika řádcích zrekapituloval uplynulý rok.

 

      Tým dosáhl skvělých výsledků a to nejen na domácích, ale i Evropských kolbištích. Nejen, že jsme obhájili titul mistra ČR, ale  Michalu Fillovi se zdařilo vyválčit historické 2. místo v seriálu Mistrovství Evropy. Celou sezonu jsme se mohli opírat o spolehlivý stroj Yamaha, který svědomitě připravoval šéfmechanik Jan Vrba. Při domácí Grand Prix Michal opět zajel skvělé časy, postihla ho však také smůla, která je bohužel občas nevyhnutelná a tak si hned v první kvalifikaci GP České Republiky zlomil při pádu několik nártních kůstek. Toto zranění „naštěstí“ přišlo až v závěru sezony a vzhledem ke kalendáři tak zásadně neovlivnilo celkové výsledky. 

 

     Chceme poděkovat všem sponzorům malým i velkým, kteří nám pomohli docílit těchto výsledků a díky patří i mechanikům a přátelům kteří neodmyslitelně patří k našemu týmu.

 

     Bilancování máme za sebou a co nás čeká v novém roce? Spojení Šrámek racing promotion a Michala Filly končí. Ano, Michal zvolil pro další výkonnostní růst změnu třídy a manager Jirka Šrámek se rozhodl zatím nevstupovat na neznámé čtyřtaktní pole. Přestup  by znamenal nákup nových strojů, hledání ladičů, nákup nových komponentů a to vše nelze stihnout během krátké zimný pauzy s takovým efektem, aby bylo možné okamžitě začít bojovat s Evropskou čtyřtaktní elitou.

 

Michal se tak vydá vlastní cestou. Šrámek racing promotion propojí své schopnosti s Ústecko-orlickou továrnou FGR, manufakturou, která startuje ve třídě 125 ccm a využívá stroje vlastní konstrukce. Vznikne tak nový tým, který povede Jiří Šrámek a jako šéfmechanika angažoval po předešlých zkušenostech Jana Vrbu. Michal zůstává věrný motocyklům se třemi ladičkami ve znaku. V nové sezoně se objeví na Yamaze v barvách Klub Racing Teamu Znojmo a  po boku Radka Rouse by se měl soustředit na Evropský šampionát supersportů.

 

     Věřím že budeme dále pokračovat ve skvělých výsledcích a že nám, tedy FGR 07 týmu i Michalu Fillovi budete dále fandit. Vše nej, hlavně nejlepší časy do nového roku, přejí Jiří Šrámek a Michal Filla.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Auto i moto sezóna 2005 objektivem Libora Zhoře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose