www.car.cz
 

Oficiálně : Štěpán Vojtěch pojede pět závodů MS P-WRC 2007 !!!
     13.1.2007 08:39 - tisková zpráva


Navázat na premiérové starty mezi světovou elitou a usilovat o rozšíření bodové sbírky z loňské sezóny, to jsou letošní vyhlídky pro posádku jezdící v barvách OMV. Po sérii vleklých jednání se OMV Bixxol Rally Team CZ, jak zní nový oficiální název teamu pro tuto sezónu, přihlásil do seriálu mistrovství světa produkčních vozů.

Štěpán Vojtěch spolu s Michalem Ernstem absolvují v kategorii P-WRC pět závodů. V úvodním podniku ve Švédsku  je pak nahradí Martin Prokop a doplní tak pro tento rok počet teamových startů ve světě na čísle šest.

Štěpán se fanouškům představí celkem pětkrát, poprvé to bude začátkem března, kdy se opět po roce vydá za moře a navrátí tak do míst, kde poprvé okusil atmosféru mimoevropské soutěže a současně si i na své konto připsal první světové body mezi produkčními vozy. „V Mexiku jsme loni dostali první příležitost a mělo by nám to vyhovovat. Doufám, že uděláme první krok v rámci naplánovaného programu,“ poodhaluje k místu úvodního závodu liberecký pilot.  Konkurence se oproti předchozímu ročníku značně přiostřila, ale i přesto zůstávají ambice neměnné: „Rádi bychom navázali na loňský ročník, což znamená bodovat. Soupeře moc neznám, ale počítáme s tím, že to nebude nic jednoduchého, “  vysvětluje Štěpán Vojtěch.  

Na mexické šotolině se posádka OMV Bixxol Rally Teamu CZ představí druhý březnový víkend. Poté přijde na řadu další zámořská destinace, Argentina. Na přelomu srpna a září to bude Novozélandská rally a letošní učinkování uzavřou dvě ostrovní soutěže, a to v Irsku a ve Walesu.

 

 

 

OMV Bixxol Rally Team CZ, seriál P-WRC (sezóna 2007):

 


09.02 – 11. 02.             Swedish Rally


09.03. – 11.03.             Rally Mexico


04.05. – 06.05.             Rally Argentina


31.08. – 02.09.             Rally New Zealand


16.11. – 18.11.             Rally Ireland 


30.11. – 02.12.             Wales Rally GB

 

PR


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose