www.car.cz
 

Skvělý motokárový úspěch - 6 Italů a 1 Čech - Jan Midrla do programu...
     18.1.2007 12:39 - tisková zpráva


Český motokárový jezdec Jan Midrla završil letošní úspěšnou sezónu absolutním vítězstvím ve dvou italských šampionátech (CENTRO NORD a CENTRO EAST), čímž byl vybrán do projektu „EASYKART DRIVER PROGRAM“.

Tento program podporuje značka Birel (světoznámý výrobce motokárových podvozků), která do tohoto projektu vybírá pouze nadané a talentované závodníky. Podvozky Birel  jsou jedny z nejúspěšnějších ve světových šampionátech, proto může tento výrobce nabídnout svým týmovým závodníkům výhodné smlouvy, jako např. se značkou MIR (výrobce závodních kombinéz, rukavic a oblečení), nebo se světovým výrobcem závodních pneumatik – VEGA.


Pro rok 2007 bylo ze tří kategoríí vybráno pouze 7 jezdců. Do skupiny šesti italských jezdců byl vybrán jako jediný cizinec pouze dvanáctiletý, talentovaný český pilot kategorie KF3 - Jan Midrla (mistr ČR 2004 a 2005, vítěz Světového poháru 2004, …).

Sezónu otevře 18.února mezinárodním pohárem „WINTER CUP“ v italském Lonátu, kde by měl mimo jiné startovat i bývalý jezdec F1 Michael Schumacher.

PR


 
 
Fotogalerie:   Jänner Rally 2007, foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose