www.car.cz
 

Alfa Romeo na „Wrooom – Moto GP Press Ski Meeting“
     23.1.2007 07:17 - tisková zpráva


Od 16. do 19. ledna se v Madonna di Campiglio v Itálii konal „Wrooom – Moto GP Press Ski Meeting“, který je sponzorován značkou Alfa Romeo.

Důležité setkání rezervované tisku věnujícímu se tomuto sektoru, kde budou i piloti a manažeři týmu Ducati Moto GP, se zároveň stává dobrou příležitostí pro představení nových modelů Alfa Romeo všem příznivcům jedné stopy.

Před Palazzo dei Congressi (kongresový palác) bude možné obdivovat dva vozy Alfa Romeo Spider 3,2 V6 Q4.

Dále bude novinářům k dispozici ledová dráha, na které  mohli vyzkoušet Alfu Spider 3,2 V6 Q4, Alfu 147 a Alfu GT, poslední dvě vybavené novým systémem Q2.

Další Alfa Spider 3,2 V6 Q4 bude k dispozici veřejnosti pro originální test drive na cestě, kde jistě všichni ocení, jak perfektně drží na silnici. Vůz je charakteristický stálým pohonem všech čtyř kol se třemi diferenciály (jedná se o nejnovější systém „Twin Diff“, který představuje poslední vývoj Torsenu C). Systém „Alfa Romeo Q4“ představuje pohon všech čtyř kol přesně dle filosofie Alfa Romeo: systém v podstatě mechanický, ke kterému je přidána nejlepší elektronická technologie, pro zajištění maximálního komfortu a potěšení z jízdy.

A to ještě není všechno. Alfa Romeo dala k dispozici další dvě auta organizátorům, a to Alfu Brera, okouzlující vůz, který mění tradiční duši coupé na tu sportovní a vzrušující a Alfu 159, prestižní sedan, který spojuje italský rafinovaný styl se sportovní elegancí Alfy Romeo.

Nakonec měli novináři možnost si zazávodit s autíčky na dálkové ovládání Alfa 8C Competizione.


 
 
Fotogalerie:   Janner 2007 a skvělý Pavel Valoušek s lancerem

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose