www.car.cz
 

Druhý televizní MOTORTIP roku 2007 : Jänner rallye i trucktrial
     29.1.2007 19:34 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip, vysílaný především v kabelových televizích, ale nyní nově také na Vysočině na TV Prima, ve své další premiéře přináší především dva motoristické příspěvky ( z Jänner rallye  a z úvodu loňské sezony trucktrialu) s množstvím velmi  zajímavých záběrů. Půlhodinový pořad je již od víkendu k vidění také on-line na internetu.

 

Konkrétně druhý letošní MotorTip obsahuje aktuální reportáž z lednové IQ Jänner rallye 2007 a ohlédnutí za sezónou MČR v trucktrialu  2006, přesněji za  prvními dvěma loňskými závody, které se konaly v čedičovém lomu ve Smolné Peci a v bývalém vojenském prostoru u Jihlavy. V obou  případech nechybí  řada dramatických situací a karambolů, v trucktrialovém ohlédnutí dokonce včetně několika kotrmelců. Součástí příspěvků z rakouské Jänner rallye je i pokračování rozhovoru s Janem Kopeckým a Filipem Schovánkem o jejich loňské úspěšné sezóně v MS 2006 a  připomenutí jejich  prvního letošního bodového zisku na lednovém Monte Carlu 2007,“ upřesňuje Pavel  Jelínek, šéfredaktor pořadu.

 

Uvedené reportáže doplní ještě další  tři kratší: o Dakaru a jeho nejúspěšnějších českých  účastnících, kteří dorazili až do cíle a někteří z nich dokonce získali i mediali. Dále pak o tom, že  mladík Jan Charouz a jeho tým  letos míří z formule 3000 do vozu Lola a  do vytrvalostních závodů Le Mans Series 2007. Konkrétně pojede se strojem Lola 07/10 patřícím do nejsilnější třídy LMP1 !! Další rovněž zhruba 90 sekund dlouhý příspěvek bude patřit nedávné výstavě krásných supersportovních vozů ve Vídni v Prátru a malé pozvánce na  brněnský Autosalon 2007,“ doplnil ještě Pavel Jelínek, který mimochodem v únoru  již počtvrté  za sebou obdrží od představitelů ÚAMK ČR titul Motoristický novinář  roku 2006.

 

Novinkou je zahájení vysílání v regionálním vysílání TV Prima v síti TV Vysočina ( dřívějšího  JSC studia) na  celé Vysočině a to s vysílacími časy vždy v sobotu a v pondělí ráno !!! Začátky vysílání jsou v 7,30 hodin v sobotu, respektive v 7,20 hodin v případě pondělní reprízy. Kromě celé Českomoravské vrchoviny je toto vysílání vidět také částečně v jižních Čechách na českobudějovicku, táborsku a jindřichohradecku a na jižní Moravě v oblasti třebíčska a znojemska !!

 

Druhý letošní Motortip s výše  uvedenou  náplní bude ve vysílání metropolitní TVB1 v Brně a  na  jihu Moravy ( plus na  internetu) k vidění až  do páteční noci 2. února. Ve vysílání  TV Vysočina jej pak  lze vidět v sobotu 3. února a v pondělí  5. února ráno. V dalších lokalitách lze  časy vysílání  i  jeho  repríz nalézt na internetových stránkách jednotlivých  TV studií.

 

MotorTip je možné vidět také na internetu na adrese www.tvb1.cz v sekci ON LINE vysílání. Konkrétně vždy v sudém týdnu v každou lichou hodinu plus půlhodinka ( např. 7,30 – 9,30 atd !!).

 

„Bohužel ne vždy je pořad  v uvedené době na internetu opravdu vysílán a zatím to nejde  nijak ovlivnit. Takže usilovně pracujeme na jiném řešení a snad již brzy  se  zájemci o zhlédnutí MotorTipu dočkají na jiných stránkách  také archivu a  lepší možnosti pořad  kdykoliv  vidět !! A nikoliv  jen čekat, jestli náhodou bude, či nebude vysílán…. Jinak stačí kliknout  v tuto dobu na www.tvb1.cz vysílání on line a celý týden několikrát denně je zde pořad vysílán !!“ dodává  Pavel Jelínek.

 

Některé  díly z roku 2006 jsou pak také ve stažení v archivu dle vlastního výběru.

 

DVD s výběrem pořadů MotorTip je také možné objednat na adrese p.jelinek@tvb1.cz .

 

MotorTip je vysílán v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně. Ale i v dalších TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku.  Dále jej šíří severočeská TV Lyra a TV Vysočina. V jednání jsou další lokality.

 

Na viděnou s MotorTipem !!

 

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.oik.cz,

http://www.ktjes.cz/,

www.hustopece-city.cz,

http://www.jsc-studio.cz/,

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!),              

www.motormix.cz , www.car.cz

 

 

Tisková informace pořadu MotorTip č. 2007_01_2


 
 
Fotogalerie:   Janner 2007, Štajf s novým subaru, foto Dan Rozkol

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose