www.car.cz
 

Nový primátor Mostu na mosteckém okruhu
     13.2.2007 10:14 - tisková zpráva


Spolumajitel akcií se zajímá o dění ve společnosti

Autodrom Most a Centrum výuky bezpečné jízdy navštívil nový primátor města Mostu

Nový primátor Statutárního města Mostu Vlastimil Vozka si ve středu 7. února přijel prohlédnout zázemí Autodromu Most a seznámit se zblízka s areálem Centra výuky bezpečné jízdy na diváckém svahu mosteckého okruhu. Průvodci mu byli Předseda představenstva a generální ředitel AUTODROMU MOST a.s. Pavel Hanka a předseda dozorčí rady společnosti Jiří Kroužek.

Primátor Vozka se na zajímal o tvar trati a jako pasažér tedy objel jedno kolo zdejšího okruhu. Na dispečinku ve startovní věži se zajímal o praktické záležitosti okolo řízení závodů, či zajišťování lékařské služby během závodních a testovacích akcí. Z ochozu v nejvyšším patře startovní věže si pak prohlédl areál z ptačí perspektivy a zajímal se o investiční akce plánované pro nejbližší období.

Poté se se svým doprovodem přesunul do výcvikového areálu na diváckém svahu. Zde si prohlédl učebny v administrativní budově a projel po spojovacích komunikacích všechny výcvikové moduly. Zvláště ho zajímal mechanismus úhybné desky pro nácvik zvládání smyku zadní nápravy a také cvičná plocha, kde se nacvičuje aquaplaning. Poté svou návštěvu ukončil.


"Bylo to zajímavé setkání," řekl po jeho odjezdu Pavel Hanka. "Město Most má sice nové politické vedení, ale nic se nemění na tom, že je držitelem šestadvaceti procent akcií naší společnosti. Tato návštěva byla signálem o tom, že spolumajitele zajímá zdejší dění a byl to pro nás také příslib další vstřícné komunikace s městem, na jehož území fungujeme," dodal generální ředitel a předseda představenstva AUTODROMU MOST a.s.

Více na : http://www.autodrom-most.cz/


 
 
Fotogalerie:   Šumava 2007, foto Tomáš Holubář

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose