www.car.cz
 

Rally Vysočina 2007 v plných přípravách a s novinkami
     14.2.2007 18:53 - tisková zpráva


První sprintový podnik seriálu MČR a nově i PČR – Rally Vysočina Okříšky 2007 je v plných přípravách. V této době již máme uzavřené jednání o podobě trati, která bude tentokrát v modelu 4 RZ opakujících se 2x. Celková délka měřených úseků bude cca 75 km.

 

 Novinkou v podobě trati je nová RZ s délkou 13 km. Servisní parkoviště zůstává tak jako v minulém roce na okraji Třebíče, ale jeho plocha bude rozšířena.

 

Další novinkou bude slavnostní start, který proběhne na Karlově náměstí v Třebíči během odpoledne a večer v pátek 23. března. Tento start budou posádky absolvovat ihned po technické přejímce v autocentru Červená Hospoda. V sobotu ráno pak odstartují přímo ze servisního parkoviště přímo na první rychlostní zkoušku. Cíl soutěže bude umístěn jako obvykle v Okříškách. Jak slavnostní start, tak i cíl budou pojmuty jako show pro diváky s doprovodnými akcemi. V cíli pak přímo na rampě obdrží poháry prvních 6 posádek v absolutním pořadí.

 

První posádka může očekávat opět putovní pohár hejtmana kraje Vysočina Miloše Vystrčila a pro první posádku, která nebude moci být zařazena do klasifikace bude připraven pohár senátora parlamentu ČR Vítězslava Jonáše.

 

Rally Vysočina opět podporují naši partneři. Hlavním partnerem soutěže je opět Schneider Bohemia s.r.o. – výrobce tlakové vzduchotechniky, dalšími významnými partnery jsou pak kraj Vysočina, město Třebíč, Sunoco Jihlava, Destrukce Třebíč a další.

 

Již nyní se těšíme na účast jezdců a diváků a připravujeme pro vás další informace o přípravách. Jejich součástí budou i nové webové stránky www.rallyvysocina.com.

 

 

Tisk RV


 
 
Fotogalerie:   Monte Carlo 2007, foto Martin Viďourek, frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose