www.car.cz
 

Český tým Intermoto po australské kvalifikaci
     4.3.2007 11:10 - tisková zpráva


03. 03. 2007 – Jezdci týmu Intermoto Czech odstartují do druhého závodu mistrovství světa supersport z 26. a 29. pozice.

Na australském okruhu Phillip Island proběhly kvalifikační boje na druhý závod mistrovství světa supersport. Pro tým Intermoto Czech ani daleká Austrálie neznamenala odpočinutí od tvrdé práce, naopak po havárii Williama de Angelise v katarském závodě bylo na motocyklu mnoho práce. Během všech tréninků a kvalifikací mechanici neustále pracovali na motocyklu Mathieu Lagriveho, který v týmu nahradil zraněného Willyho.

Hlavním cílem pro tým bylo dobré nastavení obou strojů, se kterými se jezdci Intermota postaví zítra na start závodu. Celý tým věří, že se tento cíl podařilo splnit a vše je tak nyní směřováno k dobrému výsledku v samotném závodě.

Josef Kubíček – manažer týmu:

Hlavní problém byl v elektrickém systému motocyklu Mathieu Lagriveho. Ten byl po dvou haváriích v Kataru poškozen více, než se při prvním ohledání předpokládalo. Myslím, že se nám problém v elektroinstalaci nakonec podařilo vyřešit, i když vše potvrdí až samotný závod. Matt zde na tomto superrychlém okruhu dlouho nestartoval a i to je znát na jeho výkonu. Sám říká, že cítí v některých zatáčkách, že ztrácí víc než by měl. Důležité ovšem je, že se každým vyjetím z boxů dokáže zlepšovat a tak věřím, že zítra může podat dobrý výkon.

Také bych chtěl naše příznivce informovat o tom, že William de Angelis  absolvoval v Itálii druhou operaci jeho zraněné ruky, na které má zlomené tři prsty. Celý tým mu přeje brzké uzdravení, ke kterému dojde, jak věříme, velmi rychle.“

Výsledky kvalifikace:

1.- Fabien Foret (FRA-Kawasaki) 1:35,166

2.- Kevin Curtain (AUS-Yamaha) 1:35,199

3.- Sebastien Charpentier (FRA-Honda) 1:35,346

4.- Kenan Sofuoglu (TUR-Honda) 1:35,480

5.- Gianluca Nannelli (ITA-Ducati) 1:35,814

26.- Mathieu Lagrive (FRA-Honda) 1:37,773

29.- Tatu Lauslehto (FIN-Honda) 1:38,065


 
 
Fotogalerie:   FIA GT v Brně 2005 od Marka Repky

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose