www.car.cz
 

Sněhové radovánky namísto poklidného testu BMW 1 Challenge
     7.3.2007 11:14 - tisková zpráva


Mělo se jednat o klidný dvou denní test. Místo toho však přišlo další zklamání ze strany matičky přírody. Na větrné nebo deštivé počasí byli již všichni zvyklí, ale sobotní ráno překvapilo kde koho. Mostecký autodrom byl pod sněhem!

V pátek testoval Michal Matějovský změny na podvozku a zkoušel nová 17ti palcová kola, která letos nahradí 18ti palcová. Tento fakt bude přispívat k lepšímu využití převodovky.

Další dva vozy byly neustále na dráze, protože zájemců bylo jako na předchozích prezentačních dnech mnoho. Kromě dvou výletů jezdců mimo trať bylo všechno v naprostém pořádku. Večer přišla na řadu rutinní práce mechaniků - připravit vozy na druhý den.

Osmi hodinový rozpis jízd pro tři auta byl plný nových zájemců, ovšem matička příroda si opět zahrála a na autodrom snesla dostatečnou pokrývku sněhu, která znemožnila jakékoliv jízdy. I přes podmínky které panovaly celé dopoledne nakonec Michal Matějovský za boxy vyjel a přítomným ukázal že i sníh není "jedničce" cizí.

 PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Vysočina 2005 - Günther Sterlike

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose